Έμιλυ Κολιανδρή: Εξηγεί πώς και τι ερωτεύτηκε στον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη

«Ερωτευτήκαμε κάτω από δύσκολες εργασιακές συνθήκες», αναφέρει μεταξύ άλλων

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης παντρεύτηκαν το 2008, ενώ είναι μαζί από το 2002. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια κόρη κι έναν γιο, που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

Χρήστος Λούλης - Έμιλυ Κολιανδρή

Η Έμιλυ Κολιανδρή με τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, σε θεατρική πρεμιέρα - Φωτογραφία NDP

Χρήστος Λούλης - Έμιλυ Κολιανδρή: Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Για το πώς γεννήθηκε ο έρωτάς τους, αλλά και τη σχέση που έχουν με τα παιδιά τους, Αλέξανδρο και Σμαράγδα, μίλησε η ηθοποιός, καλέσμενη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».

Έμιλυ Κολιανδρή: H κρίση στον γάμο της με τον Χρήστο Λούλη

«Και σαν χαρακτήρες και σαν γονείς είμαστε πολύ διαφορετικοί με τον Χρήστο. Εγώ είμαι πιο αυστηρή και ο Χρήστος περισσότερο συναισθηματικός. Γνωριστήκαμε το 2002, σε μια παράσταση του Λευτέρη Βογιατζή. Ξεχώριζε, φαινόταν ότι είχε ένα άστρο. Μου άρεσε που άρχισε να έχει επιτυχία από νωρίς, τον θαύμαζα. Με τον Χρήστο Λούλη ερωτευτήκαμε κάτω από δύσκολες εργασιακές συνθήκες», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

Όσοι ήταν στον θίασο εκείνη την περίοδο έλεγαν πως είναι δυνατόν σε τέτοιες συνθήκες πίεσης, μη ευχαρίστησης και θλίψης να μπορέσει να γεννηθεί ένας έρωτας. Ακυρώνεσαι τόσο πολύ σε κάποιες δουλειές που είναι το τελευταίο που σκέφτεσαι… το φλερτ, το να είσαι ερωτεύσιμος. Αλλά κάπως ήταν ένας τρόπος να σωθούμε από αυτή τη δύσκολη συνθήκη. Ήταν η πρώτη μας εμπειρία με τη δουλειά», συμπλήρωσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top