Έμιλυ Κολιανδρή: H κρίση στον γάμο της με τον Χρήστο Λούλη

Το ζευγάρι είναι 20 χρόνια μαζί και έχει αποκτήσει δυο παιδιά

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης είναι 20 χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Η ηθοποιός για πρώτη φορά μίλησε για τη σχέση με τον άντρα της σε μία εξομολόγηση ψυχής. 

Μάλιστα, μίλησε για την κρίση που πέρασε ο γάμος της με τον Χρήστο Λούλη και πως κατάφεραν να το ξεπεράσουν.

Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο Χρήστος Λούλης έχει την… κατάρα της ειλικρίνειας»

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Παντρευτήκαμε το 2008. Στις μέρες μας είναι πολύ πιο εύκολο να χωρίσεις από το να είσαι με κάποιον γιατί οι μακροχρόνιες σχέσεις, πέρα από σιγουριά, ασφάλεια, συντροφικότητα, θέλουν και πολλή δουλειά. Είναι πολύ πιο εύκολο να τελειώνει κάτι, να προχωράς σε κάτι νέο και η εποχή μας ευνοεί κάτι τέτοιο. Προφανώς για να μένουμε μαζί σε αυτή την ένωση κάτι βρίσκουμε που μας αρέσει.

Εγώ δε θα μπορούσα να φανταστώ να μην είμαι με τον Χρήστο παρόλο που έχουμε περάσει και οι δυο περιόδους που έχουμε κουραστεί ή συνηθίσει αλλά πάντα και ειδικά με την έλευση των παιδιών, κάτι συμβαίνει και δεν καταλαβαίνεις πως περνά η ζωή, με την καλή έννοια. Έχουμε την τύχη να κάνουμε αυτή τη δουλειά που μας έχει απαλλάξει από μια ρουτίνα που ίσως έχουν άλλα ζευγάρια με πιο κανονικές δουλειές και αυτό είναι σωτήριο. Υπάρχουν φορές που δουλεύουμε μαζί και άλλες που δε δουλεύουμε μαζί και αυτό κάπως τροφοδοτεί τη σχέση μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Έμιλυ Κολιανδρή στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη.

Όσο για την κρίση στη σχέση τους είπε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα οι κρίσεις αφήνουν πίσω τους και κάποια αγκάθια, δεν ξεπερνιούνται πλήρως, αλλά από την άλλη, το ότι ξεπερνάς την κρίση, σίγουρα σου δίνει την αίσθηση ενδυνάμωσης. Είναι μια ένδειξη αντοχής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top