Κινδύνευσε ο Xρήστος Λούλης: Είδα την κολώνα να έρχεται επάνω μου

«Κινδύνεψα να χάσω τη ζωή μου, γιατί όταν είσαι νέος κάνεις βλακείες»

Ο Χρήστος Λούλης έκανε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και μίλησε για την εποχή που αποφοίτησε από τη δραματική σχολή. Όπως είπε τότε ήταν 23 ετών και έκανε τον ατρόμητο ως άμυνα για να ξεπεράσει τη χαμηλή του αυτοεκτίμηση.

Χρήστος Λούλης: Τα «Αγκάθια» Που Τον Πλήγωσαν

«Όταν βγήκα από τη σχολή ήμουν 23 χρονών και σήμερα είμαι 46. Έκανα τότε τον ατρόμητο, αλλά ήμουν πιο φοβισμένος. Έκανα τον ατρόμητο ως άμυνα και για να ξεπεράσω τη χαμηλή μου αυτοεκτίμηση, βάζεις ένα προσωπείο αφοβίας που καταρρέει στην πρώτη δυσκολία. Άγγιξα επικίνδυνα όρια σε σχέση με το να χάσω την πορεία μου, το μυαλό μου, την ψυχή μου, να χάσω φίλους θεωρώντας ότι είμαι φοβερός και τρομερός», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Χρήστος Λούλης: «Είμαι Και Σνομπ Και Απόμακρος»

Ο Χρήστος Λούλης με τη σύζυγό του,  Έμιλυ Κολιανδρή

Ο Χρήστος Λούλης με τη σύζυγό του,  Έμιλυ Κολιανδρή


Ο δημοφιλής ηθοποιός θυμήθηκε και μια άσχημη στιγμή που είχε στο παρελθόν και παραλίγο να χάσει τη ζωή του. «Κόντεψα να χάσω φίλους, γιατί ένιωσα ότι είμαι πιο σημαντικός από εκείνους. Με αυτά που λέμε όταν κρίνουμε τους άλλους, στην ουσία λέμε πιο πολλά για εμάς. Κινδύνεψα να χάσω τη ζωή μου, γιατί όταν είσαι νέος κάνεις βλακείες. Έπινα και καβαλούσα μηχανή, θα μπορούσε πολύ εύκολα να συμβεί το μοιραίο. Οριακά δεν έχασα τη ζωή μου. Ήμουν στο αυτοκίνητο, είχαν κλείσει τα μάτια μου, είδα την κολώνα να έρχεται επάνω μου και γύρισα το τιμόνι τελευταία στιγμή», πρόσθεσε ο Χρήστος Λούλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top