Ο Χρήστος Λούλης έχει έναν λόγο παραπάνω να παίζει στο Famagusta

Γιατί είδε πιο συναισθηματικά τον ρόλο του σε αυτή τη σειρά;

«Είμαι περήφανος που είμαι μέρος της σειράς Famagusta, αλλά και που δουλεύω με τον Ανδρέα Γεωργίου. Μου αρέσει το θέμα που πραγματεύεται η σειρά, οι συντελεστές, οι άλλοι ηθοποιοί και όλα αυτά που έχουν σκεφτεί να κάνουν», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης για τη νέα σειρά που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή στο Mega.

Δέσποινα Μπεμπεδέλη: Η ηλικία, η καριέρα και ο γάμος που έκανε στην Κύπρο

Ο ίδιος εξήγησε και τους λόγους που έχει μια συναισθηματική σχέση με τη δραματική σειρά που έχει στο κάδρο της την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974.

Έμιλυ Κολιανδρή για Χρήστο Λούλη: «Το ήξερα από την αρχή ότι είναι αυτός»

«Έχω μια ευαισθησία με την Κύπρο γιατί η γυναίκα μου, η Έμιλυ Κολιανδρή κατάγεται από την Κύπρο και ο πεθερός μου ήταν πρόσφυγας από την Αμμόχωστο. Ναι το είδα πιο συναισθηματικά. Η συνεργασία μας για το Famagusta είναι τόσο ωραία που καμιά φορά τσιμπιέμαι για να δω αν είναι αλήθεια. Νομίζω ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος, αλλά ακόμα τα γυρίσματα δεν έχουν τελειώσει», πρόσθεσε στο Breakfast@star.

Λούλης για Κολιανδρή: «Με έχει σώσει πολλές φορές για να μην γίνω ρεζίλι»

Όσα είπε ο Χρήστος Λούλης για τον ρόλο του στο Maestro

Όσα είπε ο Χρήστος Λούλης για τον ρόλο του στο Maestro

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη λέγοντας πως στον δεύτερο κύκλο έπαιξε μια σκηνή και ο ρόλος του ολοκληρώθηκε.

Κλείνοντας, σε ό,τι αφορά την παρουσίαση ανέφερε πως θα παρουσίαζε μια εκπομπή αν και δεν έχει ταλέντο. Όλο αυτό βέβαια δεν είναι θέμα ειδικότητας, αλλά ανθρώπου κι αν αυτός έχει ταλέντο.

«Μου έχουν προτείνει να παρουσιάσω εκπομπή, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν το έκανα, Δε νομίζω πως έχω ταλέντο, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Πρέπει να δοκιμαστώ», συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top