Έμιλυ Κολιανδρή για Χρήστο Λούλη: «Το ήξερα από την αρχή ότι είναι αυτός»

Η αποκάλυψη για τη γνωριμία με τον σύζυγό της

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Mega

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Έμιλυ Κολιανδρή το μεσημέρι της Τρίτης. 

Έμιλυ Κόλιανδρη: «Είμαι μαζί με τον Χρήστο Λούλη από 22 χρόνων»

Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καθημερινότητά της, αλλά και για το πώς συνδυάζει το καθημερινό σίριαλ Ηλέκτρα όπου πρωταγωνιστεί με το θέατρο. «Είναι δύσκολο, δε θα το ξανακάνω. Θαυμάζω αυτούς που το κάνουν κι το κάνουν χρόνια. είναι ένα μάθημα, είναι σαν να κάνεις πρωταθλητισμό. Είναι 10 ώρες την ημέρα κάθε μέρα, με τρελό διάβασμα γιατί κάνουμε πολλές σκηνές την ημέρα. Έχουμε κι εξωτερικά γυρίσματα και σε στούντιο. Βρίσκομαι σε μια πολύ ζορισμένη περίοδο. Ευτυχώς κάναμε 10 μέρες παύση από το σίριαλ και πέρασαν οι μέρες γρήγορα. Είχα όμως κι έξτρα παραστάσεις μέσα στις γιορτές. Είχα αναλάβει κι άλλα πράγματα θεατρικά. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω αλλά δεν τα υπολόγισα σωστά», είπε αρχικά. 

Η Έμιλυ Κολιανδρή φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Ηλέκτρα της ΕΡΤ

Η Έμιλυ Κολιανδρή φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Ηλέκτρα της ΕΡΤ

Για την αντίδραση του κόσμου στην παράσταση Amalia Melancholia, Η βασίλισσα των Φοινίκων της οποίας ηγείται, σημείωσε πως: «Με συγκινεί η αντίδραση του κόσμου. Είναι μια εμπειρία όχι απλά μια παράσταση. Ο κόσμος πηγαίνει μετά την παράσταση και μαθαίνει για την ιστορία που είναι αληθινή και διαβάζει πάνω σε αυτό. Γιατί να μην έχει γίνει ταινία για την Αμαλία κι έχει γίνει για τη Μαρία Αντουανέτα; Αυτόν τον κήπο στο κέντρο της Αθήνας τον έφτιαξε η Αμαλία σαν να ήταν το παιδί που δεν έκανε ποτέ». 

Χρήστος Λούλης: Σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή

Για το θέμα "παιδί" και τη γνωριμία με τον σύζυγό της, τον γνωστό ηθοποιό Χρήστο Λούλη, είπε: «Επειδή έφυγα νωρίς από την Κύπρο, δεν προλάβαμε να κάνουμε αυτές τις "συζητήσεις" για παιδιά. Γνώρισα τον σύζυγό μου 22 ετών. Το ήξερα από την αρχή ότι είναι "αυτός”».

Ο Χρήστος Λούλης κι η Έμιλυ Κολιανδρή έχουν αποκτήσει εδώ και χρόνια μια όμορφη οικογένεια

Ο Χρήστος Λούλης κι η Έμιλυ Κολιανδρή έχουν αποκτήσει εδώ και χρόνια μια όμορφη οικογένεια /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top