Χρήστος Λούλης: Σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή

Το ζευγάρι έχει δυο παιδιά και είναι μαζί 22 χρόνια

Ο Χρήστος Λούλης σε μία σπάνια συνέντευξη μίλησε για τη σχέση με τη γυναίκα του, Έμιλυ Κολιανδρή. Ο γνωστός ηθοποιός είναι ζευγάρι με την ηθοποιό 22 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

«Ως παιδί ήμουν ξεροκέφαλος, κλειστό και δεν έκανα πολλές παρέες. Τώρα θέλω την προσοχή. Θέλω κάποιος να προσέξει όταν μπαίνω κάπου. Όταν δεν μου αρέσω προσπαθώ να με σκεφτώ στο ίδιο μέρος ως παιδί. Δεν είμαι ο γιος που θα ήθελα να έχω. Δεν ήμουν ποτέ εκδηλωτικός με τους γονείς μου», περιέγραψε για τον εαυτό του ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα.

Χρήστος Λούλης - Έμιλυ Κολιανδρή: Το παθιασμένο φιλί on camera

«Με την Έμιλυ είμαστε και αυστηροί και παιχνιδιάρηδες. Είμαστε μαζί 22 χρόνια. Το πιο δύσκολο είναι να αγαπηθείς και να αγαπήσεις. Περπατούσα στον δρόμο και είδα μια μαμά με το κοριτσάκι της και ήθελα να την προστατεύσω, τότε κατάλαβα ότι μου είχε ξυπνήσει η πατρότητα».

«Tα στερεότυπα εξυπηρετούν και μια αλήθεια. H κόρη μου παίζει με τις κούκλες της από μονή της και όχι επειδή της το είπα εγώ. Tο θέμα είναι τι εννοούμε ομορφιά βλέπω κάποιες γυναίκες και λέω ”όμορφη” αλλά το έχω ξαναδεί πολλές φορές», πρόσθεσε ο Χρήστος Λούλης.
Χρήστος Λούλης: Σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή

Χρήστος Λούλης - Έμιλυ Κολιανδρή / φωτογραφία NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top