Penelope Cruz: Με ολόμαυρη Chanel εμφάνιση και παντελόνι αξίας 1.650€!

Η ηθοποιός βραβεύτηκε για την εξαιρετική διεθνή καριέρα της

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση της Penelope Cruz στο 70ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν

Πρόσφατα η διάσημη ηθοποιός Penelope Cruz έδωσε το «παρών» στο 70ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, όπου και βραβεύτηκε για την εξαίσια διεθνή καριέρα της όλα αυτα τα χρόνια.

Φεστιβάλ Βενετίας 2022: Οι εμφανίσεις που μαγνήτισαν τα βλέμματα

Η Ισπανίδα ηθοποιός επέλεξε για αυτή την ιδιαίτερη περίπτωση να φορέσει ένα total black look από τον αγαπημένο της οίκο Chanel, όπου μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, για το κομψό και σέξι ταυτόχρονα look της. Το πουκάμισο με τα υπέροχα βελούδια μανίκια, το σκούρο τζιν με τα σχήματα, οι κομψές γόβες, καθώς και τα πολυτελή αξεσουάρ που ολοκλήρωναν την εμφάνισή της, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Συγκινημένος στο Αββαείο ο Κάρολος

Το κομμάτι που κέρδισε κυρίως τις εντυπώσεις, ήταν το τζιν Chanel παντελόνι, με τα γεωμετρικά σχέδια, το οποίο αποτελεί κομμάτι από την τελευταία κολεξιόν του οίκου και κοστίζει 1.650€!  

Linda Evangelista: Η επιστροφή στην πασαρέλα μετά την παραμόρφωση

Σε ό,τι αφορά τα αξεσουάρ, η Penelope Cruz επέλεξε μεταλλικές μανσέτες Chanel, διαμαντένια σκουλαρίκια, καθώς και ένα ασπρόμαυρο κολιέ με χάντρες, ενώ το look της ολοκλήρωσε με μία ζώνη με χιαστί αγκράφα.

Η ηθοποιός έλαβε το Εθνικό Βραβείο Κινηματογράφου από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ισπανίας για την εξαιρετική διεθνή καριέρα της, ενώ έχει προγραμματιστεί να παρουσιάσε και την τελευταία της ταινία «On the Fringe».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top