Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός στο «The 2Night Show»

Τα τελευταία χρόνια η Ευδοκία Ρουμελιώτη αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Μία από αυτές ήταν και ο θάνατος της μητέρας της. Όπως είπε «έφυγε» από τη ζωή βίαια γιατί σκοτώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον γιο της

Η μητέρα της ηθοποιού ήταν δωρήτρια οργάνων και ακόμα και εκείνη τη δύσκολη στιγμή έβαλαν μέσον για να δώσουν τα όργανά της.

 

«Την έχω χάσει τη μητέρα μου και τον μπαμπά μου τον έχω χάσει. Τη μητέρα μου την έχασα πολύ βίαια γιατί σκοτώθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Χάρη στα όργανά της σώθηκαν επτά ζωές. Θα έπρεπε να μου το κάνουν πιο εύκολο όχι να παρακαλάω να πάρουν τα όργανα», είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή «The 2Night Show».

«Δε θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά αλλά η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων κι ότι βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Βλέπεις πως το αντιμετώπισε η πολιτεία. Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα που να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία κι είναι δύσκολη κατάσταση. Λέμε σοβαρά τώρα;» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η πρόταση γάμου και τα σουβλάκια

Στη συνέχεια, η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε και για τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη με τον οποίο είναι μαζί αρκετά χρόνια και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

 

Η ίδια μίλησε για την απλή πρόταση γάμου που της έκανε, ενώ έτρωγαν σουβλάκια. «Ο σύζυγός μου μού έκανε πρόταση γάμου την ώρα που τρώγαμε σουβλάκια στο σπίτι μας. Ήταν τόσο ωραίο. Όταν γνώρισα τον Νικηφόρο είπα ότι μαζί του θα κάνω παιδί. Επένδυσα, ήταν επένδυση ο Νικηφόρος».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top