Ελένη Μενεγάκη: Πήγε την κόρη της, Μαρίνα, στο σχολείο!

Οι αγκαλιές και τα φιλιά της παρουσιάστριας

Πρώτη μέρα στο σχολείο πήγε η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου, Μαρίνα.

Το περιοδικό Youweekly απαθανάτισε τις τρυφερές στιγμές της παρουσιάστριας με την κόρη της.

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δεν πήγε η μικρή της κόρη, Μαρίνα, στο σχολείο

Η Ελένη επέστρεψε στην καθημερινότητά της μετά την καραντίνα, με τα τέσσερα παιδιά της να έχουν γυρίσει στα σχολεία τους και στις μαθητικές τους υποχρεώσεις. Για τα τρία μεγαλύτερα, τον τελειόφοιτο Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, όλα κύλησαν ομαλά γιατί λόγω ηλικίας είναι σε θέση να κατανοήσουν τη νέα κατάσταση με τα μέτρα προστασίας ακόμη και όταν βρίσκονται έξω από την τάξη με φίλους και συμμαθητές τους. 

Μενεγάκη: Ο Μάκης ήταν στο πλατό μαζί της όταν ανακοίνωνε ότι αποχωρεί!

Φωτογραφίες: Άγγελος Λίγκας / Περιοδικό YouWeekly

Η Ελένη εδώ και μέρες προβληματιζόταν για την επιστροφή της 5χρονης Μαρίνας, όπως και αρκετές μαμάδες που έχουν παιδιά σε αυτή την ηλικία.

Και εγώ ως μαμά δεν θα σας πω ψέματα, η πρώτη μου σκέψη ήταν "τώρα φτάσαμε στο παρά πέντε. Να τη στείλω ή να μην τη στείλω;". Θα τη στείλω, γιατί αν δεν τη στείλω είναι σαν να λέω ήδη στο μυαλό μου ότι όλο το καλοκαίρι θα είμαι πίσω από το παιδί μου, θα το κυνηγάω γύρω-γύρω και δεν θα το αφήνω να λέει ούτε "γεια" σε άλλο παιδάκι. Μα δεν γίνεται! Δηλαδή τι; Θα το απομονώσω; Θα τρελαθεί! Ένα μικρό παιδάκι είναι

Η Μαρίνα, λοιπόν, από την Τρίτη πάει στο σχολείο και η μαμά Ελένη φρόντισε η προσαρμογή της να γίνει βήμα-βήμα, όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU. 

Φωτογραφίες: Άγγελος Λίγκας / Περιοδικό YouWeekly
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top