Ελένη Μενεγάκη: Γιατί δεν πήγε η μικρή της κόρη, Μαρίνα, στο σχολείο

Η μικρή κόρη της παρουσιάστριας θα ξεκινήσει την Τρίτη

Η πρώτη μέρα που ανοίγουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά ήταν η σημερινή και η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην μικρή της κόρη, Μαρίνα!

Η μικρή, η οποία είναι πέντε χρόνων, πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και η παρουσιάστρια όπως μας αποκάλυψε αποφάσισε να τη στείλει στο σχολείο της! 

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες από τον κήπο του σπιτιού της!

Σήμερα λοιπόν που και τα Δημοτικά άνοιξαν, ανέφερε: «Σήμερα δεν ήταν η μέρα της. Αύριο ξεκινά το σχολείο η μικρή μου. Θα ήθελα πολύ να τη δω αυτή την εικόνα την ώρα που θα μπαίνει μέσα… Όσον αφορά το δικό μας σχολείο υπάρχει ένα πρωτόκολλο και το πού μέχρι πού αφήνεις το παιδί σου, δεν μπορείς και εσύ να το συνοδεύσεις. Είναι διαφορετικά τα πράγματα πια, δεν το παίρνεις και το πας μέχρι μέσα στην τάξη, είναι διαφορετικά…»!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει πριν λίγες μέρες: «Μην τα αντιμετωπίζουμε τα μικρά παιδάκια σαν τα μεγαλύτερα. Δεν είναι. Τα παιδιά τα μικρά έχουν ανάγκη τις παρέες τους, τους φίλους τους. Και εγώ ως μαμά, δεν θα σας πως ψέματα, η πρώτη μου σκέψη ήταν «τώρα φτάσαμε στο παρά πέντε. Να τη στείλω ή να μη τη στείλω; Θα τη στείλω, γιατί αν δε τη στείλω είναι σαν να λέω ήδη στο μυαλό μου, ότι όλο το καλοκαίρι θα είμαι από πίσω από το παιδί μου, θα το κυνηγάω γύρω-γύρω και δε θα το αφήνω να λέει ούτε γεια σε άλλο παιδάκι. Μα δε γίνεται! Δηλαδή τι; Θα το απομονώσω; Θα τρελαθεί! Ένα μικρό παιδάκι είναι»!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top