Χωρισμένη; Tips για να περάσεις υπέροχα τις γιορτές χωρίς εκείνον

Σταμάτα να κλαις και κάνε όνειρα για το μέλλον

γυναίκα μόνη

Ποιος είπε ότι οι γιορτές είναι μόνο για τους ερωτευμένους και όχι για τους χωρισμένους;

Σχέση με παντρεμένο; Τα ψέματα που λες στον εαυτό σου

Μπορεί να βλέπεις τριγύρω σου ζευγαράκια να περνάνε υπέροχα και να φιλιούνται κάτω από το γκι όμως και εσύ παρόλο που χώρισες μπορείς να περάσεις φανταστικά με την οικογένειά σου και με τους φίλους σου.

Καταρχάς στις γιορτές επειδή είναι μέρες αγάπης δεν πρέπει να σκέφτεσαι και να στέλνεις μηνύματα στον μακαρίτη πρώην σου,δε το συζητώ δε ότι δεν πρέπει να μιλάς για εκείνον.

Από τώρα πρέπει να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για τις μέρες που έχεις άδεια,είτε διοργανώνοντας μια εκδρομή,είτε κανονίζοντας κάτι σπέσιαλ για το ρεβεγιόν.

Αυτό που έχεις να κάνεις εκείνες τις μέρες είναι να τις περάσεις με τα πρόσωπα εκείνα που πραγματικά σε αγαπάνε,να φορέσεις τα γιορτινά σου και το πιο ωραίο και αληθινό σου χαμόγελο.

Ίσως εκείνες τις μέρες να γνωρίσεις έναν νέο έρωτα που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε κάνει να ξεχάσεις τον πρώην σου.

Και να μην γνωρίσεις κάποιον σκέψου πως θέλεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου ώστε να δεις τα λάθη σου,να θρηνήσεις τον χωρισμό σου και μόλις νιώσεις έτοιμη να πας παρακάτω.

Όμως δεν χρειάζεται μέσα στις γιορτές να κλαψουρίζεις για εκείνον,εκείνες τις μέρες επιβάλλεται να περάσεις καταπληκτικά και να απολαύσεις την ελευθερία σου.

Πραγματικά δεν αξίζει να στεναχωριέσαι που είσαι μόνη σου & δεν έχεις κάποιον σύντροφο για να υποδεχτείς το νέο έτος. Καλύτερα να είσαι ελεύθερη παρά να είσαι μέσα σε μια καταδικασμένη σχέση όπου πνίγεσαι,πιέζεσαι και δεν περνάς καλά.

Τέλος,κοίτα να χαρείς στις γιορτές και άσε το κλάμα για τον μακαρίτη πρώην!

Της  Relationship Blogger, Τίνας Α.Μιχαηλίδου 

Πηγή: Ex'Ghost by Tina Michaelidou
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top