Μακελειό στο Τζέρσεϊ: Νεκροί τρεις πολίτες,ένας αστυνομικός και δύο δράστες

Πηγή των δυνάμεων επιβολής του νόμου περιέγραψε την επίθεση ως «ενέδρα»

Σε μακελειό με τουλάχιστον έξι νεκρούς εξελίχθηκε το περιστατικό με πυροβολισμούς στο Τζέρσεϊ Σίτι. Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, επικαλούμενο αξιωματούχους και πηγές των δυνάμεων επιβολής του νόμου, τόνισε πως ανάμεσα στους νεκρούς είναι δύο δράστες του περιστατικού, ένας αστυνομικός και τρεις πολίτες. 

Δύο άτομα άνοιξαν πυρ σε ένα παντοπωλείο, ανέφεραν αξιωματούχοι, προκαλώντας ανταλλαγή πυρών με αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

«Αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά σήμερα σε ένα συμβάν με ένοπλο, που εξακολουθεί να διαφεύγει, στο Νιου Τζέρσεϊ» δήλωσε ο κυβερνήτης της Πολιτείας Φιλ Μέρφεϊ. 

Η εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Χάνστον δήλωσε νωρίτερα πως τουλάχιστον ένας αστυνομικός έχει δεχθεί πυρά στο κεφάλι και έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με το NBC, μια πηγή των δυνάμεων επιβολής του νόμου περιέγραψε την επίθεση ως «ενέδρα». Σχολεία που βρίσκονται στην περιοχή αποκλείστηκαν αμέσως.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους άνδρες και τις γυναίκες του αστυνομικού τμήματος του Τζέρσεϊ Σίτι, ιδιαίτερα στους αστυνομικούς που πυροβολήθηκαν σε αυτήν την αντιπαράθεση», τόνισε στο Twitter.


Νωρίτερα, τα αμερικάνικα μέσα ανέφεραν πως δράστες είναι μια γυναίκα κι ένας άνδρας, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προς το παρόν επίσημη ενημέρωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top