ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ο ιατροδικαστής: Η σφαίρα έσπασε το κρανίο του 11χρονου μαθητή και καρφώθηκε στον εγκέφαλό του

Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε στην αρχή ότι το παιδί είχε πυροβοληθεί

Σοκαρισμένος είναι ο Νίκος Καλογριάς, ο οποίος διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή στον 11χρονο μαθητή από το Μενίδι, ο οποίος όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Όπως μετέδωσε ο Βάϊος Σύρρος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ιατροδικαστής του εξήγησε πως το τραύμα δεν φαινόταν γιατί ήταν στο τριχωτό της κεφαλής.

Αυτό απαντά στο ερώτημα για ποιο λόγο το Νοσοκομείο Παίδων (στο οποίο εσπευσμένα μεταφέρθηκε ο 11χρονος) απέδωσε τον θάνατό του παιδιού στην πτώση του (όπως αρχικά εικαζόταν).

Συγκεκριμένα, ο κος Καλογριάς τόνισε πως ο 11χρονος δεν είχε μεγάλη αιμορραγία και ίσως έτσι ο θάνατός του αρχικά, αποδόθηκε από τους γιατρούς του «Παίδων» στην πτώση του παιδιού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ «ΠΑΙΔΩΝ»

«Ο ανήλικος Σ.Μ., 11 ετών, διεκομίσθη στο νοσοκομείο στις 22:30 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνωμένος, σε πολύ βαριά κατάσταση. Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Το πρωί της Παρασκευής (09/06/2017) εστάλη για νεκροψία – νεκροτομή, αναφέρει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία».

 

Ο κος Καλογριάς, τόνισε πως εκείνη την ώρα, το πρώτο μέλημα  των γιατρών ήταν να επαναφέρουν στη ζωή το παιδάκι, το οποίο όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν κλινικά νεκρό.

Ο ιατροδικαστής εξήγησε παράλληλα, πως δεν μπορούσαν να δουν το τραύμα στο κεφάλι του, καθώς ήταν στο δεξί μέρος, πάνω στο θόλο, και μάλιστα έσπασε το κρανίο, προκαλώντας τεράστια βλάβη στον εγκέφαλο.

ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, βλέποντας την πρώτη εικόνα του παιδιού, ούτε ο ίδιος μπόρεσε αρχικά να αντιληφθεί την αιτία θανάτου.

Όταν άρχισε να κάνει την νεκροτομή διαπίστωσε την τραγική αλήθεια, και όπως ο ίδιος δήλωσε στο Star, παρά το γεγονός ότι τα μάτια του έχουν δει πάρα πολλά, σοκαρίστηκε.

Η αφαίρα διαπέρασε το δεξιό μέρος του εγκεφάλου, τον θόλο, έσπασε το κρανίο και μπήκε μέσα στον εγκέφαλο.

Η σφαίρα έχει δοθεί στο εργαστήριο εγκληματολογικών ερευνών, και από την βαλλιστική έρευνα που θα γίνει, θα φανεί αν το εν λόγω πιστόλι έχει χρησιμοποιηθεί ξανά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top