Ένας χρόνος χωρίς τον Παντελίδη-Η μάνα πενθεί και η Μίνα Αρναούτη στέλνει μηνύματα μέσω Facebook

Η συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή στο τροχαίο δυστύχημα σχολιάζει τις τελευταίες δηλώσεις των ιατροδικαστών

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που κόπηκε ξαφνικά και αναπάντεχα το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο δυστύχημα που είχε ο γνωστός καλλιτέχνης με συνεπιβάτιδες την 22χρονη Φρόσω Κυριακού και την 31χρονη Μίνα Αρναούτη…   

Όλους αυτούς τους 12 μήνες, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη προσπαθεί να δώσει απαντήσεις στα αμέτρητα «γιατί» που προέκυψαν μετά τον χαμό του παιδιού τους, ενώ οι θαυμαστές του καλλιτέχνη οργανώνουν εκδηλώσεις στη μνήμη του, κατακλύζουν τα social media με φωτογραφίες, μηνύματα και τραγούδια του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Παράλληλα, μια δικαστική μάχη και πολλές έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος είναι σε εξέλιξη. 

Από τη μια πλευρά οι γονείς και οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη και από την άλλη οι δύο κοπέλες που ήταν μαζί με τον τραγουδιστή τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016. 

Όσο ανταλλάσσονται πυρά, κατηγορίες, αιχμηρές δηλώσεις και σχόλια μέσω των πρωταγωνιστών αλλά και των δικηγόρων των δύο πλευρών, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν γυρίζει πίσω.  

Σήμερα, Τρίτη, άλλη μια «σιωπηλή» κόντρα ξεκίνησε μεταξύ της οικογένειας του Παντελίδη και της Μίνας Αρναούτη. Αφορμή στάθηκαν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκαναν στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» οι δύο ιατροδικαστές της πλευράς Παντελίδη κκ. Σωκράτης Τσαντίρης και Κωνσταντίνος Ανδρέου, οι οποίοι υποστήριξαν μεταξύ άλλων μετά από σχετικές έρευνες,  ότι ο Παντελής Παντελίδης καθόταν τελικά στη θέση του συνοδηγού και ΔΕΝ οδηγούσε το αυτοκίνητο τη στιγμή που συνέβη το τροχαίο.

Άμεση ήταν η απάντηση της Μίνας Αρναούτη. Η 31χρονη συνεπιβάτιδα του αγαπημένου τραγουδιστή σχολίασε τα συμπεράσματα των ιατροδικαστών με δύο γραμμές.

Με μήνυμα της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Μίνα Αρναούτη έγραψε «Έχω κάνει φάκελο στο κινητό μου "οδηγοί 2017" . Σε κάθε αμάξι που μπαίνω φωτογραφίζω τον οδηγό ... δεν την ξαναπατάω». 

Το μήνυμα της προκάλεσε πολλά σχόλια. Μάλιστα, η 31χρονη συνεπιβάτιδα του Παντελίδη, συνέχισε να στέλνει τα μηνύματα της για την τραγική υπόθεση, κάνοντας λόγο για «λαδώματα».

«Έμαθα ότι λάδωσαν και τους μεντεσέδες των δικαστηρίων», έγραψε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη. 

Και μπορεί η μητέρα του Παντελή Παντελίδη να πενθεί και να μην μπορεί ακόμη να πιστέψει τον χαμό του παιδιού της, ωστόσο η Μίνα Αρναούτη, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα σχόλια της στα social media, έχει ξεπεράσει το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top