Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού: Οι εθελοντές χορεύουν το «Jerusalema»

Αφιερωμένη στη μάχη κατά της Covid-19 η σημερινή ημέρα

Αφιερωμένη στη μάχη κατά του κορωνοϊού είναι φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου. 

Οι εθελοντές από όλα τα σώματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, χόρεψαν στους ρυθμούς του τραγουδιού «Jerusalema», προσφέροντας αισιοδοξία στη δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού

«Τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, (την 8η Μαΐου), την αφιερώνουμε στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού και χειροκροτούμε δυνατά.

Χειροκροτούμε δυνατά για να στηρίξουμε, ενδυναμώσουμε και ευχαριστήσουμε θερμά, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το τόσο σημαντικό έργο που προσφέρουν από την πρώτη στιγμή της κρίσης, αφανείς ήρωες και αρωγοί στην προσπάθεια της Πολιτείας.

Με το παράδειγμα τους ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και κοινωνική αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποιούν την κοινωνία των πολιτών ώστε με πράξεις αλληλεγγύης και αλτρουϊσμού να αντιμετωπιστούν, οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που απειλούνται με περιθωριοποίηση και κοινωνικό αποκλεισμό.

Δίνουνε όλοι τους δυναμικό παρόν, στην αντιμετώπιση των καθημερινών πολλαπλών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας. Τους θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε δυνατά προκειμένου το χειροκρότημά μας να ακουστεί σε κάθε γωνιά του κόσμου σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης.

Τέλος, οι εθελοντές όλων των σωμάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, χόρεψαν στους ρυθμούς του τραγουδιού «Jerusalema» και σας το αφιερώνουν ελπίζοντας να σας προσφέρουν αισιοδοξία, δύναμη, χαρά, ελπίδα και κουράγιο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top