H Jennifer πενηνταρίζει! Το πάρτι και οι selfies με την πρώην του πρώην...

Λαμπεροί οι καλεσμένοι της Jennifer

Σήμερα η Jennifer Aniston αφήνει τα -άντα και μπαίνει στα - ήντα. Η αγαπημένη Rachel από τα «Φιλαράκια» έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 50 ετών. Η ηθοποιός το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι το Σάββατο στο πανάκριβο και μοδάτο Sunset Tower στο Λος Άντζελες.

Ο επισκέπτης - έκπληξη δεν ήταν άλλος από τον πρώτο και πρώην σύζυγο της Aniston, Brad Pitt. 

Brad Pitt - Jennifer Aniston: Πέρασαν μαζί τα γενέθλια της

 Άλλοι γνωστοί καλεσμένοι στο πάρτι της Jen ήταν η παρέα από τα «Φιλαράκια» Courteney Cox, Lisa Kudrow, Ellen DeGeneres, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson και άλλοι. Υπενθυμίζεται ότι η Gwyneth Paltrow υπήρξε και αυτή ζευγάρι με τον Brad (1994-1997) Mάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love these ladies 💕Celebrated this beauty last night ✨Happy Bday JA! We all love you sooo!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday (last night and tomorrow) to #jenniferaniston our ray of sunshine, example of perpetual goodness. We love you so much and you make 50 LOOK 🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night celebrating our beautiful Jen ❤️❤️ WE ALL LOVE YOU SO MUCH 💘💘💘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JENNIFER MEYER (@jenmeyerjewelry) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There were old friends and new friends and actual Friends and everyone was overjoyed to celebrate this perpetual ray of sunshine: Happy birthday, Jen! 🌞

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Derek Blasberg (@derekblasberg) στις

 

Η Jennifer Aniston και η θυελλώδης σχέση της με τον Brad Pitt - Γνωρίστηκαν σε τυφλό ραντεβού

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt παντρεύτηκαν στις 29 Ιουλίου του 2000, προκαλώντας παροξυσμό στους εκατομμύρια θαυμαστές τους. Είχαν γνωριστεί το 1998 σε ένα τυφλό ραντεβού που οργάνωσαν οι ατζέντηδές τους. Έγιναν το «χρυσό ζευγάρι» του Χόλιγουντ, οι δυο πιο γοητευτικές προσωπικότητες της σόου μπιζ. Η Jennifer έμοιαζε να τα έχει όλα. Ποιος θα το περίμενε, όμως, ότι η σύζυγος του πιο σέξι άνδρα στον κόσμο θα γινόταν σύντομα η περισσότερο διάσημη απατημένη και ...καημένη γυναίκα της υφηλίου.

Τζένιφερ Άνιστον:Ο Μπραντ, τα δύο διαζύγια και ο λόγος που δεν έγινε μητέρα

Η «αντροχωρίστρα» Jolie 

Αν η Jennifer Aniston ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, η Αngelina Jolie ήταν η ιδανική femme fatale. Είχε σχέσεις με άντρες και γυναίκες, είχε φιλήσει τον αδερφό της στα Όσκαρ και αντάλλαζε φιαλίδια με το αίμα της, με τον πρώην σύζυγό της, Μπίλι Μπομπ Θόρντον. Το 2004, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Brad Pitt, στην ταινία «Mr and Mrs Smith». Η χημεία τους ήταν εκρηκτική, στην ταινία αλλά και στην πραγματικότητα. Ήδη πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Pitt απατούσε την Aniston με την Jolie. Τον Ιανουάριο του 2005 το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλυγουντ ανακοίνωσε ότι χωρίζει.

Αngelina Jolie-Brad Pitt

Αngelina Jolie-Brad Pitt

Έπειτα από χρόνια η ηθοποιός ήταν πληγωμένη από την απιστία του Pitt και χρειάστηκε την βοήθεια ψυχολόγων για να το ξεπεράσει. Δήλωσε σε συνέντευξη της για τη σχέση τους: "Επτά ολόκληρα και πολύ σημαντικά χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ όμορφη, ολοκληρωμένη σχέση..."

Jennifer Aniston - Justin Theroux

Jennifer Aniston - Justin Theroux

Το 2011, η Aniston έδειχνε και πάλι ευτυχισμένη, όταν φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Justin Theroux. Τελικά, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και στις αρχές του 2012, το ζευγάρι μετακόμισε σε ένα υπερπολυτελές σπίτι στο Μπελ Ερ του Λος Άντζελες, που αγόρασαν έναντι 22 εκατομμυρίων δολαρίων. Αρραβωνιάστηκαν στις 10 Αυγούστου 2012 και παντρεύτηκαν στις 5 Αυγούστου 2015. Tελικά όμως ούτε αυτή η σχέση ευδοκίμησε. Τον Φεβρουάριο του 2018 έγινε γνωστό πώς χώρισε με τον Theroux. 

Η Jennifer Aniston για τους αποτυχημένους γάμους της

Οι γάμοι μου, ήταν πολύ επιτυχημένοι κατά την προσωπική μου γνώμη. Και όταν έφτασαν στο τέλος, ήταν μια επιλογή που έγινε, επειδή θέλαμε να είμαστε ευτυχείς και μερικές φορές η ευτυχία δεν υπάρχει πλέον μέσα σε αυτή τη συμφωνία, τη συμβατικότητα. Σίγουρα υπήρχαν συγκρούσεις και προφανώς δεν ήταν κάθε στιγμή φανταστική, Στο τέλος, όμως, αυτή είναι η ζωή μας και πρέπει να τη ζήσουμε. Δε θα μείνω σε μία κατάσταση από φόβο. Το φόβο του να είμαι μόνη. Ο φόβος του να μην μπορώ να επιβιώσω. Για να παραμείνεις σε ένα γάμο βασισμένο στον φόβο σημαίνει ότι ζεις με λάθος τρόπο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top