Τα Χριστούγεννα των πολιτικών αρχηγών 

Πού θα γιορτάσει ο Μητσοτάκης και γιατί πήγε Παρίσι ο Κασσελάκης     

Λίγες ημέρες παύση από τα καθήκοντά τους θα επιχειρήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους. Τις πληροφορίες για το πού θα κάνει Χριστούγεννα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,  αλλά και γιατί ο Στεφανος Κασσελάκης έκανε ταξίδι - αστραπή στο Παρίσι, μετέδωσε η  Ράνια Τραγόμαλλου στο βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.   

Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά δίνουμε τα δώρα; 

Πού θα γιορτάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί 

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πέρα από την καθιερωμένη επίσκεψη ενημέρωσης θα ανταλλάξουν και  ευχές εν όψει των Χριστουγέννων. Την Κυριακή θα ακούσει τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες  θα εκδράμει με την οικογένεια του για ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή του Μετσόβου.  

Μητσοτάκης: Ιστορική μεταρρύθμιση τα μη κρατικά πανεπιστήμια

O λόγος που ο  Κασσελάκης πηγε εκτάκτως στο Παρίσι  

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ταξίδι-  αστραπή στο Παρίσι με τον σύντροφό του Ταιλερ Μακμπέθ. Το Star αποκάλυψε τον λόγο που βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη του φωτός και μάλιστα την συγκεκριμένη ημέρα.  Κάθε χρόνο λοιπόν ο Στέφανος Κασσελάκης πηγαίνει στο Παρίσι για να συναντήσει και να δώσει τα δώρα του στην βαφτιστήρα του. Της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν απουσιάζει ποτέ από το ραντεβού τους. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο Παρίσι

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο Παρίσι 

Κασσελάκης στη Γερμανού:  Ο Τσίπρας θα μπορούσε να έμενε αν το ήθελε 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του στο Τέξας, στο σπίτι του αδελφού του, ενώ ο καινούργιος χρόνος θα τον βρει στο σπίτι της οικογένειας του Τάιλερ, στο Μισισιπή. Θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, στην Αθήνα, μετά την Πρωτοχρονιά. 

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές των πολιτικών αρχηγών 

O Νίκος Ανδρουλάκης θα ακούσει τα κάλαντα στη Χαριλάου Τρικούπη και θα κάνει Χριστούγεννα στην Αθήνα οικογενειακά, με τον γιο του. Στην Αθήνα θα μείνει και ο Δημήτρης Κουτσούμπας που την Κυριακή θα του ψάλλουν τα κάλαντα στον Περισσό. Στη Θεσσαλονίκη όπως κάθε χρόνο θα περάσει τις γιορτινές ημέρες ο Κυριάκος Βελόπουλος με την οικογένεια του,  ενώ ο Βασίλης Στίγκας  θα μείνει στην Αθήνα για να κάνει γιορτές  με τα εγγόνια του.  Στην ιδιαίτερη πατρίδα του το  Κιλκίς θα βρεθεί  ο Δημήτρης Νατσιός.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top