Κασσελάκης στη Γερμανού:  Ο Τσίπρας θα μπορούσε να έμενε αν το ήθελε   

«Θα είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές» διαμήνυσε 

«Θα είμαι υποψήφιος Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές» διαμήνυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται». Διευκρίνισε μάλιστα ότι αυτό θα ισχύει ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.    

«Θερμό επεισόδιο» Κασσελάκη με τον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ!    

Αναφερόμενος επίσης στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πτώση του ΣΥΡΙΖΑ αντέτεινε ότι «εμείς βλέπουμε ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι υπέρ μας».  Απαντώντας ακόμα για το εάν αυτοί που έφυγαν είχαν ευθύνη για tτην παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα έδωσε μια απάντηση που θα συζητηθεί: «Δεν θέλω να μπω στη συζήτηση, άλλωστε δεν ήμουν εδώ, ο Αλέξης θα μπορούσε να έμενε αν το επιθυμούσε ο ίδιος».  

Τι δήλωσε ο Στ. Κασσελάκης για τον Α. Τσίπρα στην εκπομπή της Ν. Γερμανού στον Alpha     

Κασσελάκης: Σφοδρή επίθεση στην ΚΟ σε όσους αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης για τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών  

Για τα όσα δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια και το ζήτημα της τεκνοθεσίας, ο κ. Κασσελάκης σχολίασε:  «Η ισότητα είναι ισότητα. Ο αρχιεπίσκοπος έχει δίκη του άποψη αλλά εδώ πρόκειται για τη ζωή των ανθρώπων».

Ιερώνυμος για πατέρα Αντώνιο: «Του έλεγα ότι δεν έχει σωστή πoρεία»

Ο κ. Κασσελάκης εξαπέλυσε επίθεση στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Είναι ντροπή για έναν πρωθυπουργό να εκμεταλλεύεται αυτό το ζήτημα μικροπολιτικά» υποστήριξε ενώ πρόσθεσε ότι «είναι ο τρόπος που σκέφτεται ένα τζάκι πολιτικής οικογένειας».  

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή της Ναταλίασ Γερμανού στον Alpha Καλύτερα Δε Γίνεται

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha Καλύτερα Δε Γίνεται

Άσκησε επίσης κριτική στην κυβέρνηση για τις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας λέγοντας:«Έφερα το θέμα το καλοκαίρι για διαχωρισμό κράτους εκκλησίας και να δούμε τι σταση θα κρατήσει η ΝΔ.  Είναι υπέρ του σύγχρονου κράτους ή όχι;  Το λέω εγώ που είμαι θρησκευόμενος… Είμαι περήφανος για την πίστη μου».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ακόμα ότι «τα μέλη του κόμματος έχουν πλημμυρίσει τις οργανώσεις το κόμμα μας έχει μεγαλώσει ειδικά τον τελευταίο μήνα για αυτό και είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε τις εκλογές».  

Όσον αφορά τους αποχωρήσαντες δήλωσε ότι «είναι στο παρελθόν» και συμπλήρωσε «εγώ κοιτάω μπροστά».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top