Κασσελάκης: Σφοδρή επίθεση στην ΚΟ σε όσους αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρών ο Τσίπρας στην πρώτη συνεδρίαση μετά τις αποχωρήσεις      

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε πριν από λίγο στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Έθεσε ως στόχο την επανασύνδεση του κόμματος με την κοινωνία και εξαπέλυσε επίθεση στους βουλευτές που αποχώρησαν χωρίς να παραδώσουν τις έδρες τους. 

Κασσελάκης: Για φαγητό και ποτό με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι

Όπως αναφέρει η Ειρήνη Σαββοπούλου στο ρεπορτάζ της για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είναι η πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά τις αποχωρήσεις και ο Αλέξης Τσίπρας που δεν συνήθιζε μέχρι τώρα να παρευρίσκεται σε κομματικές εκδηλώσεις, για να δίνει και έναν τόνο ουδετερότητας, τώρα προσήλθε και μάλιστα χειροκροτούμενος από όλους τους βουλευτές, σε μια προφανή  κίνηση στήριξης του κυρίου Κασσελάκη αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

 

Kασσελάκης: Στόχος η επανασύνδεση του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία

«Χάσαμε το 68% της δύναμής μας σε 9 χρονια και τη σύνδεσή μας με την κοινωνία και πρέπει να την ανακτήσουμε» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος κάλεσε τους βουλευτές να εργαστούν για την παραγωγή πολιτικής. 

Επίθεση Στ. Κασσελάκη στον πρωθυπουργό για την οικονομία

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην κυβέρνηση  για την οικονομία αλλά και στον πρωθυπουργό τον οποίο κατηγόρησε ότι «κάνει κωλοτούμπες». Πρότεινε τη διαγραφή μέρους του ιδιωτικού χρέους για φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και αγρότες, με πρόνοια ώστε να πληρώνουν όλοι αυτό που πραγματικά μπορούν, με βάση τις Εύλογες Δαπάνες Διαβίωσης.  

ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: Δριμεία κριτική Κασσελάκη στον Μητσοτάκη

ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: Δριμεία κριτική Κασσελάκη σε όσους αποχώρησαν   

Γλυπτά Παρθενώνα: Επιστολη Στ. Κασσελάκη στους πολιτικούς αρχηγούς για κοινή δράση 

Ο κ. Κασσελάκης αποκάλυψε πως πρότεινε στον Πρωθυπουργό και στους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ,  ΚΚΕ και Πλεύσης Ελευθερίας να αποστείλουν από κοινού επιστολή με την εθνική μας θέση για τα Γλυπτά του Παρθενώνα προς τις Επιτροπές Εξωτερικών και Πολιτισμού της Βουλής των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κι άλλη απρέπεια: Οι Βρετανοί απέσυραν την ασφάλεια του Μητσοτάκη!  

Σφοδρή επίθεση Κασσελάκη σε όσους αποχώρησαν

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στους 11 ανεξάρτητους πλέον βουλευτές, εστιάζοντας στο θέμα της άρνησης να παραδώσουν τις έδρες τους.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top