Κασσελάκης: Για φαγητό και ποτό με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι

Οι μουσικοί του δρόμου που του κέντρισαν το ενδιαφέρον

Για ποτό, φαγητό και κουβέντα με πιο χαλαρή διάθεση συναντήθηκε σε κεντρικό μπαρ του Παγκρατίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με τους βουλευτές του κόμματος, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ΠΓ.

Επικός διάλογος: Η συνάντηση Στέφανου Κασσελάκη - Snik στην Κηφισιά

Στο τραπέζι μαζί του κάθισαν μεταξύ άλλων, η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Σωκράτης Φάμελλος, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη.

Στιγμιότυπα από το δείπνο του Στέφανου Κασσελάκη με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι / Φωτογραφίες Eurokinissi (Βασίλης Ρεμπάπης)

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Κασσελάκης σηκώθηκε από το τραπέζι για να βγει έξω, καθώς του κέντρισαν το ενδιαφέρον κάποιοι μουσικοί του δρόμου, τους οποίους και θέλησε να τους ακούσει και να τους γνωρίσει. 

Το ενδιαφέρον του Στέφανου Κασσελάκη τράβηξαν μουσικοί του δρόμου. τους οποίους έσπευσε να γνωρίσει / Φωτογραφίες Eurokinissi (Βασίλης Ρεμπάπης)

Στέφανος Κασσελάκης: «Το συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του»

«Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», ανέφερε στην τοποθέτηση του στη συνεδρίαση της ΠΓ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με κομματικές πηγές, ενώ εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

Κατά τις ίδιες πηγές ο αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος ενημέρωσε ότι «οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από την ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν (κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες».

«Συντροφικότητα, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές μεταφέροντας το κλίμα από τη συνεδρίαση, όπως αποτυπώθηκε στις τοποθετήσεις του προέδρου του κόμματος και των μελών της ΠΓ. Συμπλήρωναν ότι «πρώτος μεταξύ ίσων», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άνοιξε τις εργασίες της ΠΓ χαρακτηρίζοντας την σημερινή συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top