Κασσελάκης στην Καινούργιου: Η ομάδα Αχτσιόγλου ανήκει στο παρελθόν

Χαρίτσης: Αν θέλαμε καρέκλες θα δεχόσασταν τις θέσεις που μας πρότειναν 

Να κλείσει τον κύκλο της εσωστρέφειας επιχειρεί ο Στέφανος Κασσελάκης, διαμηνύοντας σε όσους αποχώρησαν ότι «ανήκουν στο παρελθόν του κόμματος και ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδείξει νέα πρόσωπα».

Επικός διάλογος: Η συνάντηση Στέφανου Κασσελάκη - Snik στην Κηφισιά

Ενόψει της συζήτησης του προϋπολογισμού είχε σύσκεψη στη Βουλή με όλους τους τομεάρχες του κόμματος, ενώ ετοιμάζει πυρετωδώς εξορμήσεις σε όλη τη χώρα.

Από  τις Σπέτσες που βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στον χαρακτηρισμό «χυδαιότητες» που του απέδωσε η ομάδα των 9 βουλευτών που αποχώρησε, επειδή είχε κατηγορήσει την Έφη Αχτσιόγλου ότι «όνειρό της ήταν η καρέκλα».

«Είσαι χυδαίος»: H oμάδα Αχτσιόγλου απαντά σε Κασσελάκη για τις... καρέκλες

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στην τηλεόραση του Alpha και ανέφερε σχετικά με τη δήλωσή του:   

Κατερίνα Καινούργιου: Θύμα απάτης η παρουσιάστρια - Έπασχε από... ακράτεια

«Εννοούσα αυτό το οποίο έγραψα. Η κυρία Αχτσιόγλου και η ομάδα εκείνη ανήκει στο παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδείξει πολλά νέα εξαιρετικά αξιόλογα στελέχη από εδώ και πέρα που έχουν ένσημα από την επιστήμη, από την αγορά εργασίας και από τον κλάδο του καθενός και της καθεμιάς και πιστεύω ότι είναι μια καινούρια φρέσκια σελίδα την οποία θα επιβραβεύσει ο Έλληνας συμπολίτης μας, επειδή θα δει ότι θα έχουμε μια ομάδα αξιοκρατική, ανιδιοτελής. που θα θέλει να προσφέρει στον τόπο».

Χαρίτσης: Αν θέλαμε τις καρέκλες θα είχαμε δεχτεί τις θέσεις που μας προτάθηκαν 

Από την πλευρά των βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης δήλωσε στο Mega: 

Οι 40ρηδες που αναδείχθηκαν επί Τσίπρα και βρέθηκαν εκτός ΣΥΡΙΖΑ  

«Eμείς δεν το κάναμε όλο αυτό για τις καρέκλες, όπως κάποιοι μας λένε. Αν θέλαμε απλώς και μόνο τις καρέκλες θα μπορούσαμε να δεχτούμε τις θέσεις τις οποίες μας προτάθηκαν,  να κάτσουμε σιωπηρά και να βλέπουμε να εκφυλίζεται ένας ολόκληρος χώρος, αλλά δεν το κάναμε»  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top