«Είσαι χυδαίος»: H oμάδα Αχτσιόγλου απαντά σε Κασσελάκη για τις... καρέκλες

«Μπερδεύεις τα κείμενα με το πουμαρό»

Νέος πόλεμος δηλώσεων στον ΣΥΡΙΖΑ / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η ομάδα Αχτσιόγλου, που αποχώρησε την Πέμπτη από το κόμμα. Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης ισχυρίστηκε μέσω ανάρτησής του ότι οι εν λόγω βουλευτές αποχώρησαν λόγω... καρέκλας. Οι δηλώσεις αυτές, όπως ήταν αναμενόμενο, πυροδότησαν την αντίδρασή τους, χαρακτηρίζοντάς τες ως «χυδαίες».

Κασσελάκης: «Αν η Αχτσιόγλου μου έλεγε 'θέλω την καρέκλα', θα έκανα πίσω»

«Η χυδαιότητα της σημερινής ανάρτησης του κ. Κασσελάκη επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αποχωρήσουμε από το κόμμα Κασσελάκη», σχολιάζουν μέσω «διαρροής» τους η ομάδα βουλευτών που αποχώρησαν χθες από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναφέρουν ότι δεν έχουν καμία διάθεση να ακολουθήσουν «τον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει για τον εαυτό του» και πως «για άλλη μια φορά απαντά στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις». «Αν θέλει να κατανοήσει και τους υπόλοιπους πολιτικούς λόγους των μαζικών αποχωρήσεων χιλιάδων αγωνιστών από το κόμμα του, τον παραπέμπουμε στη χθεσινή δήλωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και στα δεκάδες άλλα κείμενα αποχωρήσεων που έχουν κατατεθεί τις τελευταίες ημέρες, λαμβάνοντας υπόψη μας το σοβαρό ενδεχόμενο να νομίζει ότι είναι ”πουμαρό”», προσθέτουν.

Στέφανος Κασσελάκης - Έφη Αχτσιόγλου

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Γιώργος Κονταρίνης)

Η ομάδα των εννέα βουλευτών που αποχώρησαν χθες από τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν: «Η δική μας υποχρέωση είναι η επιλογή τής ευθύνης και της ελπίδας: η μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην επικίνδυνη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κάτι που είναι φανερό ότι ο κ. Κασσελάκης αδυνατεί να υπηρετήσει».

Τέλος, εν είδει υστερόγραφου, αναφέρουν ότι «σε κάθε περίπτωση χρειάζεται πολύ θράσος ένας άνθρωπος που δεν έχει υπάρξει στην Αριστερά παρά μόνο ως διεκδικητής ή κάτοχος καρέκλας, να κάνει μαθήματα ανιδιοτέλειας σε ανθρώπους που έχουν δώσει πολιτικές και κοινωνικές μάχες επί πολλά χρόνια στα κινήματα και στο κόμμα χωρίς καμία απολύτως καρέκλα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top