Άγριος καβγάς Βούλτεψη - Σοφιανού με αφορμή τις επιθέσεις στο Ισραήλ  

Βούλτεψη: «Στηρίζετε τη Χαμάς» - Σοφιανός: «Στηρίζετε εγκληματικό κράτος»

Η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή με τις επιθέσεις της Χαμάς κατά του Ισραήλ προκάλεσε άγριο καβγά ανάμεσα στην υφυπουργό Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη και στο στέλεχος του ΚΚΕ Νίκο Σοφιανό, υποψήφιου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ για τον Δήμο της Αθήνας.   

Ισραήλ: Το χρονικό της φρίκης στο φεστιβάλ Supernova

«Το ΚΚΕ επειδή πήρε δύο – τρία ποσοστά σε μερικούς Δήμους νομίζει γίναμε μπολσεβίκοι όλοι. Κάντε μας τη χάρη! Μην παίρνετε αέρα. Είμαι θυμωμένη μαζί σας αυτόν τον καιρό. Έχετε φτάσει να στηρίζετε τη Χαμάς» δήλωσε η Σ. Βούλτεψη προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Ν. Σοφιανού, ο οποίος υποστήριξε από την πλευρά του:      

«Στηρίζετε ένα εγκληματικό κράτος και μας λέτε για το δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού να αντισταθεί; Πότε θα θυμηθείτε ότι αυτή η χώρα είναι υπό κατοχή; Ο παλαιστινιακός λαός είναι κράτος, έχει οντότητα».

Τελεσίγραφο της Χαμάς για βομβαρδισμό της πόλης Ασκελόν

Η υφυπουργός Μετανάστευσης σχολίασε και το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, κατηγορώντας το ΚΚΕ ότι υποστηρίζει τους τρομοκράτες της Χαμάς.

To Star στα καταφύγια του Τελ Αβίβ: Αγωνία για τις επιθέσεις αλλά και οργή

«Κάντε μας τη χάρη που θέλετε να λύσετε και το μεσανατολικό υποστηρίζοντας τους τρομοκράτες της Χαμάς που βιάζουν και σκοτώνουν παιδιά» ανέφερε. 

Κωδικός «Επισκέπτης»: Πώς η Χαμάς παραπλάνησε το Ισραήλ 

Συμπλήρωσε ακόμα ότι «η Χαμάς δεν είναι ο παλαιστινιακός λαός, είναι τρομοκράτες πληρωμένοι. Κι εσείς τους στηρίζετε».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top