Μητσοτάκης - Κασσελάκης: Άρχισε το «ματς» με αιχμηρά σχόλια εκατέρωθεν

«Στα μαχαίρια» μετά τις αβρότητες πρωθυπουργός και αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ 

Με φόντο τις πληγές από την κακοκαιρία Daniel, λίγο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τα χαμόγελα και οι αστικές ευγένειες τελείωσαν. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για  πολιτικό «κενό», ο οποίος του απάντησε με βίντεο στα social media χρεώνοντας του «κενό ευθύνης». 

«Ειλικρινά δυσκολεύομαι, γιατί δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό» δήλωσε κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ενώ αναρωτήθηκε «πόσο νέος είναι τελικά  ο κ. Κασσελάκης με υπαρχηγούς τον κ. Παππά και τον κ. Πολάκη;». 

Μητσοτάκης για Κασσελάκη: Δυσκολεύομαι να αντιπαρατεθώ με το «κενό»   

«Ας αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης. Ο κύκλος των πρωθυπουργών που υπόσχονται και παίρνουν πίσω τις υποσχέσεις τους σταματάει εδώ» αντεπιτέθηκε ο κ. Κασσελάκης ο οποίος διαβεβαίωσε ότι «ο πρωθυπουργός της νέας εποχής ό,τι λέει θα το κάνει».  

Κασσελάκης: Έβαλε γαλότσες και φτυάρισε λάσπη από σπίτια στον Βόλο

Κόντρα για τη στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κόρινθο όπου βρέθηκε για να τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό, βρέθηκε δίπλα στους αγρότες που επλήγησαν από το χαλάζι και «μοίρασε»  αποζημιώσεις. 

Ο Κ. Μητσοτάκης στην ομιλία στην Κόρινθο  

Ο Κ. Μητσοτάκης στην ομιλία στην Κόρινθο 

«Είμαστε εδώ πέρα για να συνεχίσουμε το έργο μας να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρότερη, να βελτιώνουμε την οικονομία, να ξεπερνάμε τις μεγάλες δυσκολίες γιατί μας έχει κάνει πολλές και αυτό το καλοκαίρι» τόνισε.   

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Κασσελάκη σε τηλεφωνική επικοινωνία τους 

Την ίδια ώρα  ο Στέφανος Κασσελάκης επισκεπτόταν  χωριά της Καρδίτσας που βούλιαξαν στις λάσπες και δήλωσε ότι «αισθάνομαι πάνω μου, πάνω μας, την ευθύνη να κάνουμε τα καλύτερα για σας».   

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε διάλογο με πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε διάλογο με πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας 

«Αυτές οι 100 μέρες μου φάνηκαν σαν 1.000. Συμμερίζομαι τη στενοχώρια, την αγανάκτηση.  Έχω εντοπίσει  πράγματα που μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι» παραδέχθηκε για τη διαχείριση φυσικών καταστροφών ο κ. Μητσοτάκης.    

Σ. Κασσελάκης: Συναίνεση για μέτρα πρόληψης

Ο Στέφανος Κασσελάκης, με σκούρο κοστούμι και γραβάτα  στην πρώτη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας άνοιξε παράθυρο συναίνεσης πάντως για τα μέτρα πρόληψης  απέναντι στην κλιματική κρίση». 

Ο Κασσελάκης πρώτη φορά στα έδρανα της Βουλής

«Στον βαθμό που υπάρχει επένδυση σε πρόληψη  με βιώσιμο και αποδοτικό τρόπο, βεβαίως θα είμαστε υπέρ της συναίνεσης» διαμήνυσε.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top