Κασσελάκης: Έβαλε γαλότσες και φτυάρισε λάσπη από σπίτια στον Βόλο

«Εσείς τραβάτε αυτό το ζόρι και ο Μπέος έρχεται και σας χαστουκίζει»

Στον Βόλο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στα πλαίσια των επισκέψεών του στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Κασσελάκης: Να αρθεί η στήριξη της ΝΔ στον Μπέο - «Δεν τη δώσαμε ποτέ»

Ο κ. Κασσελάκης επισκέπτηκε τις πληγείσες περιοχές στη Νέα Ιωνία, το Εκλογικό Κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Παπαπέτρου όπου πραγματοποίησε συνάντηση με όλο τον συνδυασμό και τέλος επισκέπτηκε τη συνοικία του Παλαιού Λιμεναρχείου.

Στέφανος Κασσελάκης

Στις πληγείσες περιοχές του Βόλου βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης / Φωτογραφίες Eurokinissi (Βασίλης Οικονόμου)

Στέφανος Κασσελάκης στον Βόλο

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με πλημμυροπαθείς και επισκέπτηκε κάποιους από αυτούς. Μάλιστα, η κάμερα τον απαθανάτισε να βγάζει τα παπούτσια του πριν μπει στο σπίτι Βολιώτη, ενώ δε δίστασε να πιάσει και το φτυάρι, προκειμένου να βοηθήσει άλλον πολίτη να βγάλει τη λάσπη μέσα από την οικία του.

 

 

Ο Κασσελάκης έβγαλε τα παπούτσια του για να μπει στο σπίτι πλημμυροπαθή

Ο Κασσελάκης έβγαλε τα παπούτσια του για να μπει στο σπίτι πλημμυροπαθή στον Βόλο

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνομιλεί με πλημμυροπαθή στον Βόλο

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε πλημμυροπαθή στον Βόλο / Φωτογραφία Eurokinissi (Βασίλης Οικονόμου)

«Ο χρόνος έχει παγώσει για τον κόσμο. Η αλυσίδα της ζωής από τα φάρμακα μέχρι τα παιδιά έχει παγώσει. Είναι στη μοίρα τους. Πολλοί δεν μπορούν να πάρουν αποζημίωση. Αλλά και να πάρουν αποζημίωση, πάλι μόνοι τους είναι. Πρέπει κυριολεκτικά να ξελασπώσουν την κατάσταση μόνοι τους. Είναι πολύ λυπηρό, είναι απάνθρωπο αυτό που γίνεται. Μαζί με αυτό υπάρχει και το τεράστιο κόστος που θα έχει να διαχειριστεί ο Έλληνας φορολογούμενος. Από την έλλειψη πρόληψης αυτή τη στιγμή, όχι μόνο ο κόσμος χάνει το βιος του, αλλά οι νέες γενιές θα πληρώσουν το μαλλί», είπε ο κ. Κασσελάκης του κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Είναι απαράδεκτο και εσείς τραβάτε όλο το ζόρι. Και έρχεται απο πάνω και σας χαστουκίζει. Είναι απαράδεκτο, τιμωρήστε τον!», είπε σχολιάζοντας τον Αχιλλέα Μπέο.

Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης θα επισκεπτεί το χωριό Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ, τις εργατικές κατοικίες στη Γιάννουλη Λάρισας, τον δήμο Παλαμά, το Ευύδριο Φαρσάλων και τον Πεδινό Δομοκού.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top