Κασσελάκης: Να αρθεί η στήριξη της ΝΔ στον Μπέο - «Δεν τη δώσαμε ποτέ»

Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ένταση επικράτησε σήμερα στον Βόλο ανάμεσα στον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο και πλημμυροπαθείς, οι οποίοι επιχείρησαν να παρεμποδίσουν έργα στην περιοχή Άλλη Μεριά. Ένας από τους πολίτες απευθύνθηκε με υβριστικές εκφράσεις κατά του δημάρχου και τότε ο Αχιλλέας Μπέος τον χτύπησε.  Λίγες ώρες αργότερα ο πολίτης ζήτησε συγγνώμη.

 Αχιλλέας Μπέος: Χαστούκισε πλημμυροπαθή που τον έβρισε

Το περιστατικό προκάλεσε πολιτική κόντρα κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, η κόντρα ξεκίνησε από ανάρτηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει τη στήριξη στον Αχιλλέα Μπέο. 

Μάλιστα το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στο ζήτημα με νέα ανάρτησή του στο Twitter:

«Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη.

Την ευθεία καταδίκη του «καταλληλότερου» γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του», ανέφερε.

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας για τον Αχιλλέα Μπέο

Ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να ξέρει ότι δεν έχει δοθεί στήριξη στον Αχιλλέα Μπέο, ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ:

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!

Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».

Στον χορό της αντιπαράθεσης μπήκε και το ΠΑΣΟΚ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top