Ο Κασσελάκης πρώτη φορά στα έδρανα της Βουλής

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

 Ως παρατηρητής στην Ολομέλεια της Βουλής βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Μητσοτάκης για Κασσελάκη: Δυσκολεύομαι να αντιπαρατεθώ με το «κενό»    

Μετά τη συνάντησή του με τον Νίκο Φίλη πήγε να παρακολουθήσει από κοντά την ομιλία του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να αντιπολιτευτώ με το κενό»

Σκληρό μπρα ντε φερ άρχισε ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη με φόντο τα μέτρα αποκατάστασης για τις πληγείσες περιοχές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάζει τέλος στη περίοδο χάριτος με τον Στέφανο Κασσελάκη και ενόψει της μάχης των αυτοδιοικητικών εκλογών, τον έσφαξε με το γάντι, λέγοντας ότι είναι νέος, είναι ευγενής, αλλά δεν έχει τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με ένα βίντεο στα  social media, παραθέτοντας δηλώσεις του Πρωθυπουργού από τη Καρδίτσα το 2020 μετά τον Ιανό και τις αντιπαράθεσε με νέες δηλώσεις του προκειμένου να τον κατηγορήσει ότι άλλα έλεγε και άλλα έκανε. 

«Έχει  περάσει η εποχή που οι πρωθυπουργοί άλλα έλεγαν και αλλά έκαναν. Ο πρωθυπουργός της νέας εποχής ότι λέει θα το κάνει», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Συνάντηση Κασσελάκη - Σακελλαροπούλου στο Πρεοδρικό 

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε σήμερα την πρώτη του συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τήρησε αυστηρά το πρωτόκολλο, φορώντας κοστούμι με γραβάτα. Στη συζήτηση που είχαν, της μετέφερε τις εικόνες της μεγάλης καταστροφής που είδε κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλία και εμφανίστηκε έτοιμος να συναινέσει σε μέτρα για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. 

«Χρειάζεται η αρωγή της Πολιτείας», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Χρειάζονται και συναινέσεις», απάντησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Χθες η επίσκεψη του  Στέφανου Κασσελάκη στις πληγείσες περιοχές ολοκληρώθηκε με αυτοψία στη Γιάννουλη και τον Παλαμά.

Περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κόρινθο

Την ίδια ώρα, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Κόρινθο για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Εκεί συναντήθηκε με αγρότες που επλήγησαν από τις έντονες χαλαζοπτώσεις και τους υποσχέθηκε αποζημιώσεις 40 εκαττομυρίων ευρώ μέσω του ΕΛΓΑ.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top