Κασσελάκης: Δε θέλω να παραιτηθεί κανένας βουλευτής για να μπω στη Βουλή

«Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία»

Στ. Κασσελάκης: «Δεν θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο, ο κ. Ηλιόπουλος, η κ. Ακρίτα ή ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους» / Βίντεο από Alpha

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν να παραιτούνται βουλευτές του ψηφοδελτίου Επικρατείας προκειμένου να εκλεγεί βουλευτής και να μπορεί να εκπροσωπεί το κόμμα και μέσα στη Βουλή, έβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης στην περίπτωση που είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ακρίτα: Στηρίζει Κασσελάκη, αλλά δεν παραιτείται για εκείνον

«Δε θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο ούτε ο κ. Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα ούτε ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους. Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία. Θα συνεργάζομαι με τους βουλευτές συχνά, αλλά η κοινοβουλευτική ομάδα θα έρχεται μαζί μου, έξω στην κοινωνία. Μιλάμε για τους αγρότες; Θα πάμε στη Λάρισα μαζί. Μιλάμε για άλλα θέματα; Θα πάμε εκεί που είναι στην κοινωνία. Το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα είναι η γείωση στην κοινωνία. Αν το κάνουμε, θα γίνουμε κυβέρνηση σύντομα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, Tlive.

Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκης μου απευθύνθηκε υποτιμητικά επειδή είμαι γυναίκα

Οι διευκρινίσεις δόθηκαν μετά την άρνηση δυο βουλευτών Επικρατείας του κόμματος, του Όθωνα Ηλιόπουλου και της Έλενας Ακρίτα να παραιτηθούν από τις βουλευτικές έδρες τους, διευκολύνοντας την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Όπως δήλωσαν δεν προτίθενται να πράξουν κάτι τέτοιο και θα συνεχίσουν κανονικά την κοινοβουλευτική τους πορεία.

Στέφανος Κασσελάκης: Η βίλα στην Εκάλη, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια 

Συνολικά θα χρειάζονταν έξι παραιτήσεις για να βρεθεί στα έδρανα του Κοινοβουλίου ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος ήταν ένατος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, θα έπρεπε να παραιτηθεί ένας από τους τρεις βουλευτές Επικρατείας που εκλέχθηκαν, δηλαδή ή ο Όθωνας Ηλιόπουλος ή ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ή η Έλενα Ακρίτα, και ακολούθως οι πέντε επιλαχόντες που μεσολαβούν μέχρι να φθάσει η σειρά του Στέφανου Κασσελάκη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top