Νίκος Χαρδαλιάς: To πρώτο μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής

«Για να πάμε την Αττική Μπροστά»

Υποψήφιος για περιφερειάρχης Αττικής είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Με μήνυμά του σήμερα ζητά από τους ψηφοφόρους να τον εμπιστευθούν ώστε να πραγματοποιήσει το όραμά του για την Αττική. «Για να πάμε την Αττική Μπροστά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η πρώτη ανάρτηση Χαρδαλιά μετά το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής

Αναλυτικά το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά

«Φίλες και φίλοι,

Σας ζητώ να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας εδώ.

Γιατί τον Οκτώβριο, καλείστε να πάρετε μία απόφαση που θα έχει αντίκτυπο στη ζωή σας.

Αυτή είναι η πραγματικότητα της Αυτοδιοίκησης: αφορά τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας. Κάθε πτυχή του έργου της Περιφέρειας ακουμπάει στη ζωή μας. Ζει στις γειτονιές μας. Κυκλοφορεί στους δρόμους που κυκλοφορούμε.

Γι’ αυτό και κάθε ψηφοδέλτιο θα εμπεριέχει μέσα τη δική σας εμπιστοσύνη. Και θέλω να μου επιτρέψετε να την κερδίσω.

Μπορώ να σας πω για την πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, να περιγράψω το έργο που έγινε στην Πολιτική Προστασία και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - αλλά δεν θα το κάνω τώρα.

Τώρα, θέλω μόνο να σας πω ότι αισθάνομαι βαριά την ευθύνη να επιτελέσω το έργο για το οποίο σας ζητάω να με εμπιστευτείτε.

Και να δεσμευτώ πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, εάν αποφασίσετε να μου τη δώσετε.

Γιατί η Αττική είναι ο τόπος μας. Και αξίζει να πάει μπροστά. Κάθε μέρα, ένα βήμα μπροστά».

Γιώργος Πατούλης: Δε θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής

Η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής ανακοινώθηκε επίσημα μετά τον σάλο που προκάλεσε το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη σε εκδήλωση αποδήμων στο Ζάππειο κι ενώ η χώρα θρηνούσε για τον θάνατο των δύο πιλότων στο Canadair και το σχεδόν πολεμικό σκηνικό με τις εκρήξεις των πυρομαχικών στο στρατόπεδο της Ελληνικής Αεροπορίας.

Έντονη ενόχληση Μητσοτάκη για το ζεϊμπέκικο του Πατούλη

Με απόφαση Μητσοτάκη, ο Γιώργος Πατούλης δε θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, την οποία όχι μόνο αποδέχθηκε αλλά συνεργάστηκε και με τον νέο υποψήφιο, τον Νίκο Χαρδαλιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top