Η πρώτη ανάρτηση Χαρδαλιά μετά το χρίσμα για την Περιφέρεια Αττικής

Έτοιμος για τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών τον Οκτώβριο

Σφραγίστηκε χθες και επίσημα η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής μετά από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Τετ- α-τετ Μητσοτάκη με Χαρδαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου

Η συνάντηση κράτησε πάνω από δύο ώρες και σήμανε και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περίοδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Νίκος Χαρδαλιάς: Ποιος είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών   

Μετά τη συνάντηση, ο Νίκος Χαρδαλιάς θέλησε να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό για τη στήριξή του με μια ανάρτησή του στο Twitter. 

 

 

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Πατούλης: Δε θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής

Μητσοτάκης: Ο Νίκος θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής

Και ο πρωθυπουργός όμως μέσω των social media ευχήθηκε καλή δύναμη στον Νίκο Χαρδαλιά δηλώνοντας ότι «θα είμαστε δίπλα του».

 

 

Νίκος Χαρδαλιάς: Υποψήφιος Στην Περιφέρεια Αττικής

«Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει», ανέφερε στην ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top