Νίκος Χαρδαλιάς: Υποψήφιος Στην Περιφέρεια Αττικής

To...«μήνυμα» προς τον Γιώργο Πατούλη

Ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά, με τη ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής.

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην Περιφέρεια

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χαρδαλιάς θα συναντηθεί, αύριο, Τρίτη, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πατούλης: Θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης - «Προχωράμε» είπε στο Star!

Η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά «κλείδωσε» κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκο. Επίσης ο υφυπουργός Άμυνας είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, καθώς έχει διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα για δώδεκα χρόνια από το 2002 και περιφερειακός σύμβουλος από το 2014. Έχει επίσης διατελέσει επικεφαλής του τομέα Αυτοδιοίκησης της ΝΔ. 

Υποψηφιότητα Πατούλη: Παραμένει υποψήφιος στη Γλυφάδα ο Παπανικολάου

Το όνομα του υφυπουργού Άμυνας άρχισε να ακούγεται έντονα για την Περιφέρεια Αττικής, μετά από την έντονη δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Γιώργος Πατούλης, σε εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, την ώρα που η χώρα ταλανιζόταν από καταστροφικές φωτιές. 

Μάλιστα, σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, έστειλε μήνυμα προς τον Γιώργος Πατούλη. 

«Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση η προσφορά του Γιώργου Πατούλη, τόσο στο κόμμα, όσο και στην αυτοδιοίκηση είναι σημαντική. Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος και βέβαια οι υποψήφιοί του συνδυασμού του είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο εγχείρημα και τον Νίκο Χαρδαλιά», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top