Ροδόπη: Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ είχε ενημερώσει για το τουρκικό προξενείο με μέιλ

«Τον προωθεί προωθεί σύσσωμο το τουρκοπαρακρατικό κατεστημένο»

Ροδόπη: Για υποψήφιο «τον οποίο λυσσαλέα προωθεί σύσσωμο το τουρκοπαρακρατικό και παραθρησκευτικό κατεστημένο της περιοχής» έκανε λόγο το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Σταυρούλα Μάρκου / Βίντεο: Action24

Για «λυσσαλέα προώθηση» από το «τουρκοπαρακρατικό κατεστημένο» του υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη Φερχάτ Οζγκιούρ είχε ενημερώσει πριν από μήνες η Σταυρούλα Μάρκου, πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Action24 «Action Story», στην οποία μίλησε και η ίδια, είχε στείλει από τον Σεπτέμβριο του 2022 μέιλ στην Κουμουνδούρου, όπως κατήγγειλε πως ο μουσουλμάνος υποψήφιος προωθείται «από το τουρκοπαρακρατικό και παραθρησκευτικό κατεστημένο της περιοχής μας σε βάρος του βουλευτή Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου».

Επαναληπτικές εκλογές: Πώς μοιράζονται οι έδρες στην ενισχυμένη αναλογική

«Τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένα πάρα πολύ άσχημο κλίμα με αρνητικές επιπτώσεις τόσο στη λειτουργία των οργανώσεών μας όσο και στη δημόσια εικόνα του κόμματός μας στην περιοχή, που κορυφώθηκε στη διάρκεια των εκλογών για την κεντρική επιτροπή την εποχή του συνεδρίου», δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Μάρκου, πρώην μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσκόπηση: Μεγάλη πτώση για ΣΥΡΙΖΑ, άνετη αυτοδυναμία για ΝΔ

Στο επίμαχο e-mail το οποίο εστάλη προς το οργανωτικό του ΣΥΡΙΖΑ, η Σταυρούλα Μάρκου ανάφερε: «Δεν θέλω να πιστέψω παρόλο που μας το είχαν πει ανοιχτά και οι ίδιοι σε κάποια συνεδρίαση της γραμματείας μας ότι όλα γίνονται σκοπίμως για να αγανακτήσουμε και να φύγουμε μόνοι μας με στόχο να ενισχυθεί η υποψηφιότητα ενός και μόνο υποψηφίου τον οποίο λυσσαλέα προωθεί σύσσωμο το τουρκοπαρακρατικό και παραθρησκευτικό κατεστημένο της περιοχής μας σε βάρος του βουλευτή Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου και άλλων υποψηφίων σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα του τοπικό τύπου».

Αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Μουσταφά Κατραντζή

Σύμφωνα με τη Σταυρούλα Μάρκου «η συμπεριφορά, οι δημόσιες εμφανίσεις και οι φωτογραφίες του υποψηφίου μας του κυρίου Φερχατ στο διαδίκτυο δημιουργούσαν εντάσεις ανάμεσα στα μέλη μας με αποτέλεσμα ένα μεγάλο κομμάτι του προοδευτικού κόσμου της περιοχής, που ήταν μαζί μας όλο το προηγούμενο διάστημα, να αρχίσει σιγά σιγά να απομακρύνεται».

Φερχάτ –Ζεϊμπέκ: Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν για «τουρκική» μειονότητα

Μάλιστα, η κυρία Μάρκου υποστηρίζει ότι εισέπραξε και μια ποινή για άρθρο που δημοσίευσε στον τοπικό τύπο.

Φερχάτ –Ζεϊμπέκ: Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν για «τουρκική» μειονότητα

«Ενημερώσαμε σχετικά πάρα πολλές φορές με τηλεφωνήματα και επιστολές τα αρμόδια κομματικά όργανα ζητώντας βοήθεια και λύσεις. Βοήθεια δεν ήρθε ποτέ. Ήρθε όμως μια επιτροπή για να διερευνήσει τα γεγονότα από κόντα και να δει κάποιες αναφορές που είχαν γίνει για το αν παραβιάστηκε το αδιάβλητο των εκλογών για την Κεντρική Επιτροπή. Έβγαλε ένα πόρισμα μετά από έξι μήνες με διάφορες ποινές, μεταξύ των οποίων και μια δίμηνη αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, γιατί σύμφωνα με την απόφαση της επιτροπής είχα εκθέσει την πολιτική του κόμματος και του προέδρου μας στην περιοχή μας με ένα καθαρά πολιτικό κείμενο που είχα δημοσιεύσει στον τοπικό τίτλο με τον προφητικότατο τίτλο – όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων “ως πότε θα κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, αν δεν ξεπεράσουμε τον παλιό εαυτό μας δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε”», είπε.

Σκληρή καταγγελία για Ροδόπη: Έγιναν μεταφορές μουσουλμάνων από Γερμανία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top