Αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Μουσταφά Κατραντζή

Ποιος είναι ο λόγος

Κόντρα για τη Ροδόπη και την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου: Τι μετέδωσε από το Υπουργείο Εξωτερικών η διπλωματική συντάκτρια Κ. Τσαμούρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μ. Ζαχαρέα 

Αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Μουσταφά Κατραντζή λίγες ημέρες πριν από τις δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου και εξήγησε τον λόγο που αποσύρεται.

Ροδόπη: «Πονοκέφαλος» στο ΥΠΕΞ από την κόντρα για μειονοτικούς βουλευτές

«Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας» έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του

«Φουντώνει» η κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

«Πυρά» κατά ΣΥΡΙΖΑ έριξε ο Άκης Σκέρτσος, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Μουσταφά Κατραντζή. 

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, «αυτή είναι η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραμένουν στις λίστες του και την επομένη των εκλογών μπορεί να κάθονται στα έδρανα της Βουλής μπορούν να μας πουν επιτέλους τι και ποιον εκπροσωπούν;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top