Ροδόπη: «Πονοκέφαλος» στο ΥΠΕΞ από την κόντρα για μειονοτικούς βουλευτές

Κριτική στον Τσίπρα και από τον πρώην διπλωματικό του σύμβουλο Αϋφαντή!  

Κόντρα για τη Ροδόπη και την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου: Τι μετέδωσε από το Υπουργείο Εξωτερικών η διπλωματική συντάκτρια Κ. Τσαμούρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μ. Ζαχαρέα 

Τις επιπτώσεις από το ζήτημα της εκλογής βουλευτών στη Ροδόπη μετά από τις καταγγελίες για παρέμβαση του τουρκικού προξενείου και της δημόσιας κόντρας στα εθνικά μας θέματα, εν μέσω υπηρεσιακής κυβέρνησης, ανέλυσε από το Υπουργείο Εξωτερικών η διπλωματική συντάκτρια του Star Κατερίνα Τσαμούρη, στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.  

Εκλογές 2023: Σφοδρή σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τη Ροδόπη 

Όπως ανέφερε η Κ.Τσαμούρη, το Υπουργείο Εξωτερικών δεν παίρνει θέση. Ο ρόλος του δεν είναι να λύσει ένα καθαρά εσωτερικό, πολιτικό, θέμα, όπως το χαρακτηρίζουν διπλωματικές πηγές. 

Δένδιας: Μεγαλώσαμε την Ελλάδα  - Φεύγουμε υπερήφανοι από το ΥΠΕΞ 

Εκλογές στη Ροδόπη: Μαίνεται Η Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τους μειονοτικούς βουλευτές 

Η κόντρα πάντως εξελίσσεται τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα:   

-Ο πρώην διπλωματικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος Αϋφαντής, είπε ότι το 2014  υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ αποσύρθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος με παρέμβαση της τουρκικής πρεσβείας! O ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για συνομωσιολογία και υπενθυμίζει ότι   στον κ.Αυφαντή είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη επι Κοτζιά.  

Αϋφαντής: Κριτική στον Α. Τσίπρα για τις παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου από τον πρώην διπλωματικό του σύμβουλο

Αϋφαντής: Κριτική στον Α. Τσίπρα για τις παρεμβάσεις του τουρκικού προξενείου από τον πρώην διπλωματικό του σύμβουλο 

Τσίπρας στο TikΤok: Ελπίζω να μην αντιγράψατε Σκέρτσο – Μητσοτάκη! 

- Το πρωί, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βουλτεψη, έδειξε σε τηλειοπτικό  «παράθυρο» έγγραφο, υποστηρίζοντας ότι απηχεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού των μειονοτικών

Σοφία Βούλτεψη: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Ροδόπη

Σοφία Βούλτεψη: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη Ροδόπη  

Βούλτεψη: Μεταναστευτική πολιτική μόνο με αφίξεις δε γίνεται 

- Για fake news μίλησε ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως είπε επρόκειτο για τουρκικό άρθρο στην τουρκική γλώσσα, που δεν σχετίζεται με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

 Όλα αυτά, όπως επισήμανε η διπλωματική συντάκτρια του Star, προκαλούν πονοκέφαλο στην υπηρεσιακή κυβέρνηση, ακριβώς λόγω του  μεταβατικού χαρακτήρα της που τη δεσμεύει, καθώς οφείλει να επιδεικνύει ουδετερότητα ενόψει των εκλογών. Παράλληλα, το Υπουργείο Εξωτερικών οφείλει να παραδώσει στην επόμενη ηγεσία του Υπουργείου το καλό κλίμα που επικρατεί εσχάτως στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το οποίο κληρονόμησε από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top