Έντονη αντιπαράθεση Γεωργιάδη – Λοβέρδου: «Θέλετε να το κάνουμε ροντέο;»

«Μη μου απευθύνετε απειλές εμένα»

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη, η οποία πέθανε γιατί καθυστέρησε ώρες το ασθενοφόρο να την παραλάβει.

Νέα Μάκρη: Νεκρή 19χρονη έγκυος – Περίμενε για ώρες το ασθενοφόρο

Ο κ. Γεωργιάδης, αφού τόνισε ότι δε γνώριζε το περιστατικό, αναφέρθηκε στα προβλήματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ), σημειώνοντας ότι είναι προτεραιότητα η επίλυσή τους για τη Νέα Δημοκρατία, όπως έχει ξεκαθαρίσει προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νέα καταγγελία για Ροδόπη και τουρκικό προξενείο από πρώην στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας, εξάλλου, στο γιατί δεν έγινε αυτό κατά την τετραετία της διακυβέρνησης ΝΔ, είπε πως πρώτα έπρεπε να φτιάξει η οικονομία: «Δεν μπορώ να φτιάξεις την Υγεία εάν δεν έχεις λεφτά. Αυτό κάναμε στην πρώτη θητεία. Και τώρα πάμε στο δεύτερο. Γίνεται να φτιάξεις Υγεία χωρίς λεφτά;».

Εκλογές 2023: Συμφωνία για νέο debate των πέντε πολιτικών αρχηγών

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος χαρακτήρισε «απάνθρωπη» την τοποθέτησή του κ. Γεωργιάδη, λέγοντας ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 βρήκε άδεια τα ταμεία, αλλά έδωσε πρόσβαση στους ανασφάλιστους στην υγεία.

Βορίδης: Το ΠΑΣΟΚ θέλει συγκυβέρνηση με Νέα Δημοκρατία και Ελληνική Λύση

«Αυτό δεν είναι αλήθεια! Εν τη παρουσία μου, όχι, παρακαλώ πολύ! Την πρόσβαση στους ανασφάλιστους την έδωσα εγώ ως υπουργός Υγείας. Όχι καπηλεία εν τη παρουσία μου», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο Ανδρέας Λοβέρδος, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να συντονίσουν τη συζήτηση, για να «μη γίνει ροντέο».

«Εάν θέλετε να το κάνουμε ροντέο, ας το κάνουμε. Είμαι πάρα πολύ πρόθυμος. Έχετε την ευθύνη της διεύθυνσης. Ή θα μιλήσουμε και οι τρεις ή δε θα μιλήσει κανένας», είπε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ.

«Άμα καπηλεύονται τη θητεία μου, ας μη μιλήσει κανένας, δε με νοιάζει καθόλου. Μη μου λέτε απειλές, δε θα μιλήσει κανένας! Άμα καπηλεύονται τη θητεία μου, κανένας!», είπε ενοχλημένος ο κ. Γεωργιάδης.

«Θα μιλήσουμε όλοι!», αποκρίθηκε ο κ. Λοβέρδος, χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top