Ζουράρις: Συνεργασία και με Βελόπουλο και με τον διάβολο εάν χρειαστεί

«Γιατί, δε συνεργαστήκαμε με τους ΑΝΕΛ, που ήταν πατριωτικό κόμμα;»

«Και με τον διάβολο ακόμη θα συνεργαστούμε επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας», είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις / Βίντεο: ΕΡΤ3

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με την Ελληνική Λύση μετεκλογικά για το σχηματισμό κυβέρνησης δεν απέκλεισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στην ΕΡΤ3.

«Και με τον Βελόπουλο και με οτιδήποτε επίσης τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας», είπε ο κ. Ζουράρις, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα μπορούσαν τα δύο κόμματα να συνεργαστούν.

Τσίπρας: Μπήκα νωρίς στην πολιτική, ελπίζω να βγω και νωρίς

Στη συνέχεια τόνισε: «Γιατί δεν συνεργαστήκαμε με τους ΑΝΕΛ, που ήταν το εθνικό πατριωτικό; Η Νέα Δημοκρατία δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;».

Ζουράρις: Τα κ@λόπαιδα πλουσιόπαιδα πάνε στα ιδιωτικά σχολεία

Σε νέα ερώτηση για το εάν η Ελληνική Λύση είναι προοδευτικό κόμμα για να ενταχθεί σε μία κυβέρνηση συνεργασίας, ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Δεν είναι επιστημονική δυνατότητα σε μένα να δώσω απάντηση, γιατί η ερώτηση σας είναι περιγραφική και δεν έχει στοιχεία επιστήμης. Και με τον διάβολο ακόμη θα συνεργαστούμε επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας».

Μητσοτάκης: Αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί

Τέλος, ερωτηθείς για την προγραμματική βάση μια τέτοιας συνεργασίας, με την Ελληνική Λύση, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Θα δούμε, ιδέα δεν έχω, δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα».

Ανδρουλάκης: Έγινα Παναθηναϊκός από ένα… ποντίκι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top