Ζουράρις: Τα κ@λόπαιδα πλουσιόπαιδα πάνε στα ιδιωτικά σχολεία

Χυδαίο υποννοούμενο σε Φωτήλα: Εσένα θα πάρω… πίσω

«Το τερατούργημα της Κεραμέως έστειλε στα ιδιωτικά σχολεία - εμποροχρηματιστήρια τα πλουσιόπαιδια, τα κωλόπαιδα. Όσα έχουν λεφτά», είπε ο Κώστας Ζουράρις / Βίντεο: ΑΝΤ1

Σε πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, που προσβάλλουν χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους, προχώρησε ο Κώστας Ζουράρις.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε «κ@λόπαιδα» και «πλουσιόπαιδα» όσα παιδιά πηγαίνουν σε ιδιωτικά σχολεία.

Σχολιάζοντας τη δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα για άμεσα κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είπε: «Πρέπει να καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής της Κεραμέως. Αυτό το τερατούργημα που έστειλε στα ιδιωτικά σχολεία - εμποροχρηματιστήρια τα πλουσιόπαιδια, τα κωλόπαιδα. Όσα έχουν λεφτά».

Κουτσούμπας: Προεκλογική… μούφα η προοδευτική διακυβέρνηση Τσίπρα

«Όσα παιδιά οι γονείς τους έχουν λεφτά είναι κωλόπαιδα; Τι λέτε κύριε, σας παρακαλώ; Μην προσβάλλετε την ελληνική κοινωνία; Είναι κωλόπαιδα όσα παιδιά η οικογένειά τους έχει καλή οικονομική κατάσταση; Είστε και δάσκαλος. Δάσκαλε που δίδασκες. Είναι ελεεινό αυτό που είπατε, σας καλώ να το πάρετε πίσω», αντέδρασε έντονα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα, Ιάσων Φωτήλας.

Εκλογές: Οι έξι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στο debate

Την έντονη αντίδραση του Ιάσονα Φωτήλα προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «κ@λόπαιδα» του Κώστα Ζουράρι για τους μαθητές των ιδιωτικών σχολείων

Την έντονη αντίδραση του Ιάσονα Φωτήλα προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «κ@λόπαιδα» του Κώστα Ζουράρι για τους μαθητές των ιδιωτικών σχολείων

Ο κ. Ζουράρις απάντησε στον υποψήφιο της ΝΔ με ένα χυδαίο υποννούμενο: «Φωτήλα εσένα θα πάρω πίσω. Άσε με να μιλήσω».

Τι ισχύει με το «χαράτσι» 150 ευρώ για τα ζώα συντροφιάς

Συνεχίζοντας, και ενώ ο κ. Φωτήλας έλεγε «σας καμαρώνει όλη η Ελλάδα», ο κ. Ζουράρις τόνισε: «Θα αποσύρουμε την επόμενη των εκλογών την ελαχίστη βάση εισαγωγής. Όποιος έχει 9.000 ευρώ μπορεί να πάει σε ιδιωτικό, όποιος δεν έχει 9.000 ευρώ δεν μπορεί να πάει».

Εκλογές 2023: Ποιοι δικαιούνται ειδική εκλογική αποζημίωση

ΝΔ: Ένας ακόμη εκφραστής του Πολακισμού

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Ζουράρις, σε μια κρίση ειλικρίνειας, αποκάλυψε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον AΝΤ1, όλα αυτά που πιστεύουν, αυτά που προσπαθούν να κρύψουν, αυτά που σκέφτονται και δεν λένε οι συνάδελφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

«Ερωτώμενος για το πρόγραμμα του κόμματός του, απάντησε: «Το πρόγραμμα να το ζητήσετε από τις καφετζούδες». Ενώ σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του αποκάλεσε «κωλόπαιδα» τους φοιτητές ιδιωτικών πανεπιστημίων. Ο κ. Ζουράρις πέρα από την πραγματικότητα, που όλοι έχουμε καταλάβει σχετικά με το «μη πρόγραμμα» του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε όλη την τοξικότητα και το διχαστικό δηλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ με τον πιο κυνικό, χυδαίο, μέχρι και υβριστικό τρόπο. Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Ζουράρις δεν θα ήταν καν υποψήφιος. Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας ακόμα εκφραστής της κεντρικής γραμμής του Πολακισμού! Ίσως ο πιο ειλικρινής!», καταλήγει η ΝΔ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top