Ψηφοδέλτια: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ   

Ανανεωμένα κατά 50% τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Ψηφοδέλτια ΝΔ: Το ρεπορτάζ του Star για τις ανακοινώσεις των ονομάτων 

Τους νέους υποψήφιους βουλευτές στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου ανακοίνωσε η Πειραιώς.  «Πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η ΝΔ.   

Στις νέες υποψηφιότητες απουσιάζουν από τους νυν βουλευτές ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός του κόμματος Κώστας Καραμανλής, ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας και ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς. 

Εκτός ψηφοδελτίων θα είναι, οικειοθελώς επίσης οι μέχρι τώρα βουλευτές, Α’ Πειραιώς  Χριστόφορος -  Εμμανουήλ Μπουτσικάκης, και Αττικής, Γεωργία  Μαρτίνου

Καραμανλής: Το παρασκήνιο της απόφασης να μην είναι υποψήφιος 

Στις λίστες επανέρχονται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος,  ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Ψαριανός, ο πρώην υπουργός Κώστας Κιλτίδης. 

Για πρώτη φορά είναι υποψήφια η Σέβη Αμανατίδου -  Βολουδάκη, ενώ ξανά υποψήφιος στη Φθιώτιδα θα είναι τελικά ο πρώην βουλευτής Θέμης Χειμάρρας.

Ψηφοδέλτια ΝΔ: «Κλειδώνουν» οι τελευταίες εκκρεμότητες 

Στους νέους υποψήφιους ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων ο αδελφός του Kυριάκου Βελόπουλου και δημοσιογράφος Δημήτρης; Βενιέρης στην Θεσσαλονίκη, η δημοσιογράφος του Star Ρούλα Κουσκουρή στον δυτικό τομέα Αθηνών και στον νότιο τομέα, ο Γρηγόρης Ψαριανός.
 

Η ΝΔ αναφέρει επίσης ότι το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι νέα πρόσωπα.

Χήρα Μ. Βολουδάκη στο Star: Γιατί κατεβαίνω υποψήφια βουλευτής

«Χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού» όπως επισημαίνει η ανακοίνωση.

Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ ο αδερφός του ήρωα των Ιμίων Βλαχάκου

Η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%. Ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη.

Αβραμόπουλος: υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Ηλεία 

Δείτε τους νέους υποψήφιους βουλευτές:ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΔ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top