Χήρα Μ. Βολουδάκη στο Star: Γιατί κατεβαίνω υποψήφια βουλευτής  

Oλοταχώς προς τα ψηφοδέλτια και η σύζυγος Α. Νικολαΐδη με τον ΣΥΡΙΖΑ

Στην εκλογική περιφέρεια του αδικοχαμένου συζύγου της, στα Χανιά, κατεβαίνει υποψήφια με την ΝΔ η Σέβη Βολουδάκη. Γυναίκα του αείμνηστου Μανούσου Βολουδάκη, που έχασε την μάχη με τον καρκίνο στα 57 του χρόνια, άνοιξε το σπίτι τους και την «καρδιά της»  στο Star, αποκαλύπτοντας στη διπλωματική και πολιτική συντάκτρια Κατερίνα Τσαμούρη, πώς έγινε η πρόταση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τι τη συμβούλεψαν τα τρία παιδάκια της. 

Πέθανε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης

«Εδώ είμαστε στα Χανιά, την πρωτοχρονιά. Εδώ τα Χριστούγεννα σε ένα θέατρο για να δούμε τη «Μελωδία της Ευτυχίας» κι εδώ είναι στα γενέθλια του Μανούσου, που ήταν επίσης τον Δεκέμβριο...» δηλώνει στο Star.  

Οι οικογενειακές φωτογραφίες με τον Μανούσο Βολουδάκη και τα παιδιά

Οι οικογενειακές φωτογραφίες με τον Μανούσο Βολουδάκη και τα παιδιά 

Σέβη Βολουδάκη: «η πρόταση από τον πρωθυπουργό να κατέβω υποψήφια στα Χανιά» 

Μητέρα του Σήφη, του Γιώργου και της Δάφνης, σύζυγος του αείμνηστου Μανούσου Βολουδάκη, δυναμική δικηγόρος και διδάκτωρ, η Σέβη Βολουδάκη κατεβαίνει υποψήφια στα Χανιά, που «υπηρέτησε» ο άντρας της. 

Εκλογές: Υποψήφια με τη ΝΔ η χήρα του Μανούσου Βολουδάκη, Σέβη

Η Σέβη Βολουδάκη και η πρόταση να είναι υποψήφια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η Σέβη Βολουδάκη και η πρόταση να είναι υποψήφια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη  

«Ήταν μια πρόταση του πρωθυπουργού. Έγινε ένα τηλεφώνημα. Ισως μια βδομάδα μετά την απώλεια. Πολύ σύντομα. Με προβλημάτισε» εξομολογήθηκε στην Κ. Τσαμούρη. 

«Τα παιδιά μου είπαν: Θέλουμε να το κάνεις» 

Όσον αφορά το πώς αντέδρασαν τα παιδιά της, η υποψήφια πλέον βουλευτής της ΝΔ αποκαλύπτει, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της:   

«Ξαφνιάστηκαν στην αρχή. Ο μεγάλος αυτό που είπε ήταν «ναι μαμά,  θέλω να το κάνεις, απλώς θέλω να το κάνεις το ίδιο καλά με τον μπαμπά». Και ο ιδιος (σ.σ. Ο Μανούσος Βολουδάκης) δε θα ήθελε να «κρυφτούμε», να μιζεριάσουμε, να μην είμαστε αγωνιστές, να μην παλεύουμε!».  

Σχετικά με το ποια συμβουλή του θα ακολουθήσει τώρα, στη δική της προεκλογική εκστρατεία, ανέφερε:  «Να μην υποχωρώ ποτέ όταν έχω δίκιο»!  

Ολοταχώς προς το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η Δώρα Τσαμπάζη 

Στα πολιτικά χνάρια του πολυαγαπημένου της συζύγου, του Ολυµπιονίκη και αναπληρωτή εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Νικολαΐδη, βαδίζει κι η Δώρα Τσαμπάζη. Είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Μια πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, στην μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξανδρου. 

Αλέξανδρος Νικολαϊδης και Δώρα Τσαμπάζη

Αλέξανδρος Νικολαϊδης και Δώρα Τσαμπάζη  

Η ίδια η Δώρα Τσαμπάζη έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram: 

«Πριν λίγες μέρες παρέδωσα για πέντε χρόνια, το μετάλλιο του 2004 του Αλέξανδρου, που δημοπρατήθηκε και επεστράφη στην οικογένειά μας, στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας. Οι μαθητές ζήτησαν να το φορέσουν. Ήταν σα να το φόρεσε ξανά ο ίδιος στο στήθος του, μέσα από τα παιδιά». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top