Ψηφοδέλτια ΝΔ: «Κλειδώνουν» οι τελευταίες εκκρεμότητες 

Πού θα είναι υποψήφιος ο Μητσοτάκης – Ποιος θα είναι εκπρόσωπος Τύπου 

Τις τελευταίες πληροφορίες για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετέδωσε ο Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενόψει της 24ης Απριλίου, οπότε επισήμως διαλύεται η Βουλή και θυροκολλείται το Προεδρικό Διάταγμα. 

Στις 24 Απριλίου η διάλυση της Βουλής

Στις 24 Απριλίου η διάλυση της Βουλής - «Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ  

Εκλογές: «Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια στο Επικρατείας – Πρόσωπα «έκπληξη»  

Όπως επισήμανε ο πολιτικός συντάκτης του Star, είναι θέμα ολίγων ημερών να κλείσουν και οι ελάχιστες εκκρεμότητες που υπάρχουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. «Θα έλεγα ότι το πολύ ως την Παρασκευή τα λίγα διλήμματα που έχει να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης θα έχουν λήξει, μιας και από το Μαξίμου θέλουν οι υποψήφιοι να κάνουν Πάσχα με αυτή τους την ιδιότητα» τόνισε ο Γ. Ευγενίδης.   

Αποκάλυψη Star: Κανονικά υποψήφιος στις Σέρρες ο Κ. Αχ. Καραμανλής

Στην Α’ Θεσσαλονίκης ή στη Λάρισα η τρίτη υποψηφιότητα του Κ. Μητσοτάκη 

Τις επόμενες λίγες μέρες θα απαντηθεί και το δίλημμα ποια θα είναι η τρίτη περιφέρεια, στην οποία θα είναι υποψήφιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επιλογή του είναι ανάμεσα στη Λάρισα ή την Α' Θεσσαλονίκης, απ' όπου απεσύρθη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στη Δυτική Θεσσαλονίκη, πάντως, τη Μεγάλη Δευτέρα. 

Μητσοτάκης για κατώτατο μισθό: Αύξηση τριπλάσια της ανάπτυξης 
 

Νέος εκπρόσωπος ο Άκης Σκέρτσος  - «Ενέσεις» στο «γαλάζιο» επιτελείο

Τέλος, ο πολιτικός συντάκτης του Star μετέδωσε ότι έχει «κλειδώσει» πως ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος θα αναλάβει εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος τις επόμενες μέρες, μόλις παραιτηθεί για να είναι υποψήφιος στη Φθιώτιδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Ενισχυμένους ρόλους στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ θα έχουν επίσης ο Γραμματέας Παύλος Μαρινάκης και η ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. 

Χήρα Μ. Βολουδάκη στο Star: Γιατί κατεβαίνω υποψήφια βουλευτής  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top