Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ ο αδερφός του ήρωα των Ιμίων Βλαχάκου

Ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια    

Ψηφοδέλτια ΝΔ: Η υποψηφιότητα του αδερφού ήρωα των Ιμίων και ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν από αυτά (video Star)        

Ο Νίκος Βλαχάκος, αδερφός του ήρωα αντιπλοιάρχου του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια, Παναγιώτη Βλαχάκου, θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 

Ίμια: 27 χρόνια μετά συγκλονίζουν οι σύζυγοι των τριών ηρώων

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ, «με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νίκος Βλαχάκος θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Πειραιά».

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στο σύνολό τους αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι το Πάσχα, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο  ειδήσεων του Star ο πολιτικός συντάκτης Γιώργος Ευγενίδης.  Οι εκκρεμότητες είναι λιγότερες από 10, αλλά η ανακοίνωση θα γίνει με την προκήρυξη και των εκλογών.    

Αποκάλυψη Star: Κανονικά υποψήφιος στις Σέρρες ο Κ. Αχ. Καραμανλής

Ποιοι βγαίνουν από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και ποιοι μπαίνουν   

Την ίδια ώρα άλλα πολιτικά πρόσωπα ακολουθούν την αντίθετη διαδρομή και τίθενται εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ, όπως η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, η οποία δε θα περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο στην Α' Θεσσαλονίκης.

Καϊλή - Σπυράκη: Η Μέτσολα έλαβε τα αιτήματα για άρση της ασυλίας τους   

Αιτία η εκκρεμότητα για την υπόθεση με τις υπερβάλλουσες αμοιβές συνεργάτη της στην Ευρωβουλή, λόγος  για τον οποίο είχε παραιτηθεί της υποψηφιότητας για να αρθεί η ασυλία της.

Εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας Νικολάου, Σπυράκη και Χειμάρρας

Αντιθέτως, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επιστρέφει στα ψοφοδέλτια της ΝΔ. θα είναι υποψήφιος στην γενέθλια γη του στην Ηλεία, εκεί από όπου αποχωρεί ο νυν βουλευτής Κώστας Τζαβάρας, ενώ απέσυρε και την υποψηφιότητά του ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top