Εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας Νικολάου, Σπυράκη και Χειμάρρας

Τι είπε ο Γιάννης Οικονόμου για την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή

Οριστικά εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι η Σοφία Νικολάου, η Μαρία Σπυράκη και ο Θέμης Χειμάρας.

Αυτό ξεκαθάρισε ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τονίζοντας πως το θέμα «έχει κλείσει».

Σοφία Νικολάου: Εκτός του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Εύβοια

Ανεστάλη η κομματική ιδιότητα της Μαρίας Σπυράκη

Θέμης Χειμάρας: Προκαταρκτική έρευνα από την οικονομική εισαγγελία

Αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως «δεν έχει τεθεί ποτέ θέμα με την υποψηφιότητά του».

Νίκος Παπαθανάσης: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το δημοσίευμα της Documento

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση για τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή και το εάν θα είναι υποψήφιος, ο κ. Οικονόμου προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και είπε «κάντε λίγο υπομονή μέχρι την ανακοίνωση των υποψηφίων και θα το δείτε». Σύμφωνα, πάντως, με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star o κ. Καραμανλής θα είναι κανονικά υποψήφιος στις Σέρρες.

Αποκάλυψη Star: Κανονικά υποψήφιος στις Σέρρες ο Κ. Αχ. Καραμανλής

Τέλος, για την υποψηφιότητα του βουλευτή της ΝΔ Παναγή Καππάτου, που εκπροσώπησε τράπεζα σε δίκες για την υπαγωγή δανειοληπτών στο νόμο Κατσέλη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο και πως παραπέμπει σε όσα είπε ο ίδιος ο βουλευτής.

Εκλογές: Τι ποσοστό χρειάζεται το πρώτο κόμμα για αυτοδυναμία

Κλειστά προτίμησε να κρατήσει τα χαρτιά του για το εάν τελικά θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Αχιλλέα Καραμανλή στις εκλογές της 21 Μαΐου 2023

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε και στην τροπολογία του Δημήτρη Παπαδημούλη, που επιδιώκει να μπλοκάρει την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τον φράχτη στον Έβρο.

Μητσοτάκης: Με ή χωρίς ευρωπαϊκά λεφτά, ο φράχτης στον Έβρο θα γίνει

«Η ΝΔ διαφέρει απόλυτα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν σύνορα, εμείς λέμε να επεκταθεί ο φράχτης, ο ΣΥΡΙΖΑ λέει να γκρεμισθεί. Είναι δύο τελείως διαφορετικές αντιλήψεις, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε να επαναφέρει στο στάτους προ του 2019 τη χώρα», σημείωσε.

Αποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάρο

Εξάλλου, για το θέμα με το δάνειο και τη βίλα του Γιάννη Ραγκούση, είπε πως «υπάρχουν πολύ σοβαρά ερωτηματικά και δεν είναι συνηθισμένο να παίρνει κάποιος δάνειο από την εργατική κατοικία για να φτιάχνει σπίτι με πισίνα».

Ο Μητσοτάκης ζήτησε από τον πρόεδρο της UEFA ελίτ διαιτητές για τα πλέι-οφ

Τέλος, επιβεβαίωσε ότι ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, λέγοντας πως «όλοι θέλουμε οι παράγοντες ποδοσφαίρου να συμβάλλουν ώστε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια και διαιτησίες υψηλού επιπέδου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top