Αποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάρο

«Νοικιάζεται 14.700 ευρώ την εβδομάδα το καλοκαίρι» - Τι απαντά ο ίδιος

«Πρόκειται για την προσωπική μου μόνιμη κατοικία, εκεί που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Το δάνειο το πήρε η πρώην σύζυγός μου, μητέρα τριών παιδιών», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης / Βίντεο: ΑΝΤ1

«Κόκκινο» χτύπησε η πολιτική αντιπαράθεση γύρω από τη βίλα, που διατηρεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, στην Πάρο.

Σύμφωνα με τη διαδικτυακή εφημερίδα «Political», ο κ. Ραγκούσης έχτισε την πολυτελή κατοικία στην Πάρο με δάνειο για τρίτεκνους, ενώ το καλοκαίρι (στη high season του Αυγούστου) τη νοικιάζει με 14.700 ευρώ την εβδομάδα.

Εκλογές 2023: Μάθε πού ψηφίζεις

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το δάνειο ελήφθη το 2007, όταν ο ίδιος ήταν δήμαρχος Πάρου, και ήταν ύψους 145.000 ευρώ. Μάλιστα ο κ. Ραγκούσης το αποπλήρωσε πρόωρα και κέρδισε έκπτωση 40%, πληρώνοντας 85.448 ευρώ (είχε ήδη πληρώσει δόσεις 3.870 ευρώ).

Ραγκούσης: Ο σταθμάρχης Λάρισας μπήκε ρουσφετολογικά στη θέση το 2022

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στο δημοσίευμα, υποστήριξε ότι πρόκειται για την προσωπική του κατοικία και πως δεν είναι βίλα.

Το δημοσίευμα της διαδικτυακής εφημερίδας «Political» για τη βίλα του κ. Ραγκούση στην Πάρο

Το δημοσίευμα της διαδικτυακής εφημερίδας «Political» για τη βίλα του κ. Ραγκούση στην Πάρο

«Πρόκειται για την προσωπική μου μόνιμη κατοικία, εκεί που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Δεν πρόκειται για καμία βίλα, κανενός υπουργού σε κανένα εξωτικό νησί κυκλαδίτικο, όπως είναι η Πάρος», ισχυρίστηκε.

Εκλογές: Υποψήφια με τη ΝΔ η χήρα του Μανούσου Βολουδάκη, Σέβη

Πρόκειται για ένα δάνειο που πήρε η μητέρα των τριών παιδιών μου και πρώην σύζυγός μου, το 2007 επί κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας. Δικαιούταν να το πάρει γιατί δούλευε από 18 χρονών στην Πάρο. Αυτό το σπίτι, που μου ανήκει κατά το 50% χτίστηκε και με αυτό το δάνειο. Πρόκειται για μια λασπολογία. Δεν θα τους αφήσω έτσι», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης υποστηρίζει ότι το δάνειο το πήρε η πρώην συζυγός του, ως μητέρα τριών παιδιών, και αφορά την πρώτη κατοικία

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης υποστηρίζει ότι το δάνειο το πήρε η πρώην συζυγός του, ως μητέρα τριών παιδιών, και αφορά την πρώτη κατοικία

Εκλογές 2023: Πόσες ημέρες εκλογικής άδειας δικαιούστε

«Είμαι περήφανος γιατί έχω καταφέρει με την ενοικίαση αυτού του σπιτιού να ζω με αξιοπρέπεια τα παιδιά μου. Γιατί εγώ δεν είμαι ένας πολιτικός που ούτε ζω με μίζες ούτε έχω offshore. Νοικιάζω τη μόνιμη κατοικία μου και βγάζοντας τα παιδιά μου από τα δωμάτιά τους για να μένουν παιδιά που έρχονται από το εξωτερικό», κατέληξε.

ΝΔ: Αμείλικτα τα ερωτήματα για τον κ. Ραγκούση

«Σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Political αποκαλύπτει ότι ο βουλευτής και τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, έχτισε βίλα με στεγαστικό δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, που αφορά σε δικαιούχους με μεγάλες κοινωνικές ανάγκες, για το οποίο μάλιστα εξασφάλισε και έκπτωση 40% στην αποπληρωμή του μη ληξιπρόθεσμου ποσού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Εκλογές 2023: Όλο το χρονοδιάγραμμα της εκλογικής αναμέτρησης

«Τα ερωτήματα για τον κ. Ραγκούση είναι αμείλικτα:

-    Ο κ. Ραγκούσης δηλώνει ότι το εν λόγω οίκημα είναι μόνιμη κατοικία και από την άλλη την ίδια στιγμή ισχυρίζεται ότι με αυτό το εισόδημα ζει αξιοπρεπώς τα παιδιά του. Τελικά, είναι μόνιμη κατοικία ή το αξιοποιεί εμπορικά;

-    Πόσα εισπράττει από την αξιοποίηση του συγκεκριμένου ακινήτου;

 

Πώς ο Μητσοτάκης «ανακοίνωσε» εκλογές τη Δευτέρα και δεν το κατάλαβε κανείς

-    Πού και πώς εμφανίζονται τα εν λόγω έσοδα στο πόθεν έσχες του;

-    Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι να αξιοποιεί ο κ. Ραγκούσης πόρους που προορίζονται για αδύναμους συμπολίτες μας, προκειμένου να χτίσει βίλα την οποία εκμεταλλεύεται οικονομικά ως υπερπολυτελές τουριστικό κατάλυμα;» σημειώνει η ΝΔ.

Η ΝΔ καταλήγει λέγοντας ότι αναμένει τις απαντήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Ραγκούση, «ο οποίος κατά τα λοιπά γίνεται κήρυκας του "ηθικού πλεονεκτήματος". Σε ένα κανονικό κόμμα ο Τομεάρχης Διαφάνειας θα είχε ήδη δηλώσει παραίτηση. Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά Τετάρτη».

Δείτε φωτογραφίες από τη βίλα του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο

ποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάροποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάροποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάροποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάροποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάροποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάροποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάροποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάροποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάροποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάροποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάροποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάροποκάλυψη για Ραγκούση: Έχτισε με δάνειο για τρίτεκνους τη βίλα στην Πάρο

Πηγή φωτογραφιών: parosvillafullmoon.gr
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top