Ο Μητσοτάκης ζήτησε από τον πρόεδρο της UEFA ελίτ διαιτητές για τα πλέι-οφ

Τι απάντησε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν

Μητσοτάκης - Τσέφεριν

Παρέμβαση για το θέμα της διαιτησίας στη Super League σε ανώτατο επίπεδο φέρεται να έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Γιώργου Παπαχρήστου στα Νέα, φέρεται να επικοινώνησε με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, και να του ζήτησε ελίτ ξένους διαιτητές για τους εναπομείναντες αγώνες τον πλέι-οφ της Super League.

Εκλογές: Τι ποσοστό χρειάζεται το πρώτο κόμμα για αυτοδυναμία

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να παρέμβει δραστικά έπειτα από όσα συμβαίνουν. Συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν και του έθεσε ευθέως το θέμα των όσων συμβαίνουν με τη διαιτησία στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα αυτό να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε συναντήσει τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, τον περασμένο Αύγουστο στο Μέγαρο Μαξίμου

«Ο 10λογος των δεσμεύσεων που έγιναν πράξη»: Το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

«Κατά την πηγή μου, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Τσέφεριν να αποστέλλονται στην Ελλάδα, προκειμένου να διευθύνουν τους κρίσιμους, για την τύχη του πρωταθλήματος, αγώνες των play off της Super League, διαιτητές από την ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας, από το λεγόμενο "πάνω ράφι", ώστε, όπως τόνισε στον συνομιλητή του, να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος», σημειώνει ο κ. Παπαχρήστος.

Ο απίθανος διάλογος Μητσοτάκη – Δένδια στο υπουργικό συμβούλιο

«Ο πρόεδρος της UEFA, πάντα κατά την ίδια πηγή, η εγκυρότητα της οποίας δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση, αναγνώρισε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ειδικά μετά τις τελευταίες διαιτησίες ξένων διαιτητών, και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αίτημα, το οποίο αποτελεί και ομόθυμο αίτημα του υγιούς τμήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου… Εν αναμονή λοιπόν. Κυριακή κοντή γιορτή», καταλήγει το δημοσίευμα.

Πώς ο Μητσοτάκης «ανακοίνωσε» εκλογές τη Δευτέρα και δεν το κατάλαβε κανείς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top