Ο απίθανος διάλογος Μητσοτάκη – Δένδια στο υπουργικό συμβούλιο

Η διακοπή για το WC,  τα παραπολιτικά και ο… όρος να επιστρέψει   

Το παρασκήνιο της απόφασης στο Υπουργικό Συμβούλιο για εκλογές στις 21/5  (Video Star,  φωτογραφία αρχείου Ευρωκίνηση/Τατιάνα Μπόλαρη)    

Έναν χιουμοριστικό διάλογο είχαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο ανακοινώθηκε και η διεξαγωγή εκλογών στις 21/5/20923.

 

Άναψε φωτιές στο ΠΑΣΟΚ ο Μητσοτάκης: «Το μπλε είναι ευρύχωρο χρώμα» 

Ο Νίκος Δένδιας θέλησε κάποια στιγμή να πάει στην τουαλέτα και ζήτησε για αυτό τον λόγο την άδεια του προεδρεύοντος Κυριάκου Μητσοτάκη, πετώντας και το «καρφί», ότι το  διευκρινίζει για να μη δει «παραπολιτικό ότι αποχώρησε από τη συνεδρίαση»!

Οι ευχές Τσαβούσογλου σε Δένδια για την 25η Μαρτίου

Ο λόγος βέβαια ότι την προηγούμενη φορά που διέκοψε ο ΥΠΕΞ (μετά από μία ώρα και πλέον) τη συμμετοχή του στο υπουργικό συμβούλιο, για να συναντήσει τον Κύπριο ΥΠΕΞ, υπήρξαν δημοσιεύματα ότι δήθεν «έμεινε μόνο ένα τέταρτο και αποχώρησε»

Εκλογές 2023: Το παρασκήνιο της απόφασης Μητσοτάκη

Ενδιαφέρον όμως έχει και το πώς απάντησε ο πρωθυπουργός στον ΥΠΕΞ, καθώς τον «τρόλαρε» χαμογελώντας ότι μπορεί να πάει,  αλλά να… επιστρέψει, μέσα σε γέλια και των υπόλοιπων παριστάμενων υπουργών. Όλα αυτά πάντως δείχνουν ότι παρά τα «θρυλούμενα» και τα γνωστά «ζιζάνια», σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις Μητσοτάκη – Δένδια είναι πολύ καλές.  

Τέμπη: Κατήφεια και δάκρυα Υπουργών στο Υπουργικό Συμβούλιο


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top