Εκλογές: Σε ποιες περιοχές στοχεύει η ΝΔ για «επανα-συσπείρωση» 

Πότε ανακοινώνονται τα «γαλάζια ψηφοδέλτια» 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να επανα-συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, γι΄αυτό και περιοδεύει σε περιοχές, όπου το κόμμα του αντιμετωπίζει δυσκολίες, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας δίνει έμφαση στην κοινωνική ατζέντα. Όσον αφορά τον Νίκο Ανδρουλάκη, είναι έτοιμος να ανακοινώσει το πρόσωπο που προτιμά για πρωθυπουργό μιας κυβέρνησης συνεργασίας.

Προεκλογικός πυρετός: Στην Ήπειρο ο Μητσοτάκης – Στην Κόρινθο ο Τσίπρας

Όπως μετέδωσε από το Μέγαρο Μαξίμου ο Γιώργος Ευγενίδης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει, όπως έχει αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, να βγαίνει σχεδόν κάθε μέρα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Μάλιστα, στις περιοδείες του δεν επιλέγει μόνο περιοχές όπου η ΝΔ πάει καλά, αλλά και περιοχές  όπου αντιμετωπίζει δυσκολίες. Ο στόχος είναι προφανής: επανασυσπείρωση ψηφοφόρων, τόσο με «δεξιόστροφα» όσο και με κεντρώα χαρακτηριστικά. 

Προεκλογικός πυρετός: Στην οικονομία η μεγάλη μάχη για ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ 

Αυτή την ώρα, ο κ. Μητσοτάκης μιλά στα Γιάννενα, όπου η Ήπειρος είναι μια περιφέρεια, στην οποία η ΝΔ έχει δημοσκοπική κάμψη π.χ. στην Άρτα ή την Πρέβεζα. Αύριο, ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται σε καφέ στην Πετρούπολη στη Δυτική Αττική, το πρωί του Σαββάτου στο Κουκάκι, στην καρδιά της Αθήνας, ενώ τη Δευτέρα θα είναι στη Δυτική Θεσσαλονίκη. 

Και επισήμως πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη ο αντεισαγγελέας Α. Κανελλόπουλος

Αύριο ή μεθαύριο ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της ΝΔ 

Την ίδια ώρα, η ΝΔ ετοιμάζεται να κλείσει μια σημαντική εκκρεμότητα, με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κυβερνώντος κόμματος. Είναι πολύ πιθανό αυτό να γίνει αύριο και αν δεν γίνει αύριο, θα είναι μεθαύριο, ώστε οι υποψήφιοι να έχουν καθαρό ορίζοντα και να μπορούν να...μοιράσουν κάρτες στους Χαιρετισμούς και στις λοιπές ακολουθείες της Μεγάλης Εβδομάδας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top