Και επισήμως πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη ο αντεισαγγελέας Α. Κανελλόπουλος

Διαχωρίζουν τη θέση τους από τον πρώην δικαστικό τα αδέλφια του!  

Κόμμα Κασιδιάρη: τo ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με τις τελευταίες εξελίξεις    

Ο αντιεισαγγελέας Αναστάσιος Κανελλόπουλος είναι πλέον πρόεδρος με τη επίσημα σφραγίδα του κόμματος που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο Άρειος Πάγος θα αποφασίσει στις 5 Μαΐου εάν θα επιτρέψει ή όχι την κάθοδο του πολιτικού σχηματισμού στις εκλογές. Πάντως με ανακοίνωση τους,  τα αδέλφια του κυρίου Κανελλόπουλου διαχωρίζουν τη θέση τους από τις επιλογές του αδελφού τους. 

Πρώην αντεισαγγελέας του ΑΠ ο πρόεδρος του κόμματος Έλληνες του Κασιδιάρη

«Εάν συμμερίζεστε ιδέες αι αγωνίες μας σας καλούμε να στρατευτείτε στο πλευρό μας για την ανατροπή δια της δημοκρατικής διαδικασίας του σημερινού διεφθαρμένου καθεστώτος» είχε δηλώσει στη διακήρυξη του κόμματος «ΕΑΝ», που επικεφαλής του ήταν ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος. Ο πρώην αντιεσαγγελέας είναι και με «τη βούλα» πρόεδρος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη. Το πανταμελές όργανο συνεδρίασε, το αποφάσισε και ο κ. Κανελλόπουλος τίθεται και επισήμως αρχηγός. 

Ο ιδρυτής του κόμματος Έλληνες Ηλίας Κασιδιάρης

Ο ιδρυτής του κόμματος Έλληνες Ηλίας Κασιδιάρης 

Πολιτικό θέμα η φανέλα της Εθνικής για «σταυρό με αγκυλωτές απολήξεις»!

«Οι θέσεις του ήταν καθαρές πατριωτικές δημοκρατικές κτλ. Εγώ όμως εμπλούτισα πολύ, πάρα πολύ τις θέσεις. Το κόμμα Κασιδιάρη είναι διαφορετικό από το κόμμα που ήταν στο παρελθόν. Δε θα μπορούσαμε να γίνει γνωστό το «ΕΑΝ», όπως είναι γνωστό το όνομα του κόμματος  του κ Κασιδιάρη.  Αποφασίσαμε λοιπόν να κατέβουμε με το κόμμα του κ Κασιδιάρη» δήλωσε ο κ. Κανελλόπουλος.  

Τα αδέλφια του Α. Κανελλόπουλου διαχωρίζουν τη θέση τους για την επιλογή του

Οι αδελφοί του κ. Κανελλόπουλου, που ο ένας είναι  επίτιμος Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ο δεύτερος εν ενεργεία Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και ο τρίτος δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, με ανακοίνωσή τους  ξεκαθάρισαν την αντίθεση τους για τις  πολιτικές πρωτοβουλίες και επιλογές του αδερφού τους. 

Εκλογές: «Μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη με ψήφους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

«Δεν έχουμε καμία σχέση με επιλογές που συναντούν τη ρητή μας διαφωνία. Η αδερφική σχέση δεν επιτρέπει πολιτικές ταυτίσεις, ούτε δικαιολογεί αντίστοιχες κρίσεις και συλλογισμούς» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. 

Η ανακοίνωση με την οποία τα αδέρφια του Η. Κανελλόπουλου διαχωρίζουν τη θέση τους

Η ανακοίνωση με την οποία τα αδέρφια του Η. Κανελλόπουλου διαχωρίζουν τη θέση τους

Διχογνωμία ειδικών για το νομικό «μπλόκο» του κόμματος Κασιδιάρη 

Οι ειδικοί είναι διχασμένοι για το εάν στις  5 Μαΐου ο Άρειος Πάγος θα μπλοκάρει την κάθοδο του κόμματος κασιδιάρη στις εκλογές  

«Εφόσον,  έστω ως υποψήφιος είναι τέτοιο πρόσωπο, το αποτέλεσμα θα είναι η άρνηση καθόδου όλου του κόμματος στις εκλογές», αναφέρει ο συνταγματολόγο και πρώην ευρωβουλευτής, Κώστας Μποτόπουλος.  
 Αντιθέτως, ο Θανάσης Διαμαντόπουλος, ομότιμος καθηγητής πολιτικών θεσμών του Παντείου Πανεπιστημίου εξέφρασε την εκτίμηση για το «μπλόκο» ότι η προσπάθεια θα  αποβεί ατελέσφορη και πρόσθεσε: «Φοβάμαι ότι θα κατέβει». 

Α. Κανελλόπουλος: «Δεν είμαι αχυράνθρωπος» 

Ο κύριος Κανελλόπουλος επιμένει ότι δεν είναι ο «μπροστινός» του Ηλία Κασιδιάρη. «Κανονικά θα έπρεπε να απαντήσω ότι είναι ανάξιά διαψεύσεως. Δεν έχουν καμία βάση» δήλωσε  και πρόσθεσε ότι «έχουμε απόλυτη πεποίθηση στο δίκαιο των ισχυρισμών μας». 

Αντιδράσεις για την ανάληψη ηγεσίας του κόμματος Κασιδιάρη από πρώην Αεροπαγίτη 

Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, «άστραψε και βρόντηξε» κατά του κ. Κανελλόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, επισημαίνοντας:    

Γ. Οικονόμου στο Star: Η ΝΔ εγγυάται μεγάλη αύξηση μισθών την επόμενη 4ετία

«Ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί να υπηρετεί δικαιοσύνη να γίνεται ουρά, ανδρείκελο μπροστινός καταδικασμένων για εγκληματική οργάνωση φασιστών ναζιστών η οτιδήποτε άλλο; Θλιβερό».  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top