Γ. Οικονόμου στο Star: Η ΝΔ εγγυάται μεγάλη αύξηση μισθών την επόμενη 4ετία

Τι είπε για τα «κόκκινα»  δάνεια και τι απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ  

Για  τη μεγάλη αύξηση των μισθών στη δεύτερη τετραετία της ΝΔ, εφόσον παραμείνει στη διακυβέρνηση της χώρας δεσμεύθηκε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα. 

Γ. Οικονόμου: Οι πολίτες στις εκλογές θα αποφασίσουν ποια Ελλάδα θέλουν

Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε κατ’ αρχάς στο ζήτημα των κόκκινων δανείων το οποίο προτάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική καμπάνια του, απαντώντας ότι «κληρονομήσαμε τα κόκκινα δάνεια στο 45% των δανείων και τα μειώσαμε στο 10%», ενώ επισήμανε ότι «ο κ. Τσακαλώτος είχε πει ότι το 2016 θα είχαν ξεμπερδέψει με τα κόκκινα δάνεια».  

«Η κυβέρνηση απαντά με τον εξωδικαστικό μηχανισμό, 4.500 έχουν κάνει ήδη  ρυθμίσεις με τον εξωδικαστικό μηχανισμό» υπογράμμισε, ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο αριθμό όσων έχουν κάνει διμερείς ρυθμίσεις. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε επίσης ότι «ο κ. Τσίπρας θα καταργήσει το πρόγραμμα επιδότησης των ευάλωτων».  
Για την αύξηση επιτοκίων ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι «η προσπάθειά μας είναι να μη  δημιουργηθεί μια νέα γενιά κόκκινων δανείων» και ότι προτεραιότητα είναι να υποστηριχθούν όσοι έχουν να αντιμετωπίσουν την αύξηση των επιτοκίων. 

Νέα αύξηση επιτοκίων από την ΕΚΤ παρά την κρίση της Credit Suisse! 

Η στρατηγική της ΝΔ για τους αναποφάσιστους και τους νέους 

Σχετικά με τους αναποφάσιστους αλλά και τους νέους, στους οποίους δείχνει να έχει πρόβλημα η ΝΔ, ειδικά μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Θα τους μιλήσουμε με ειλικρίνεια. Για την Ελλάδα που παραλάβαμε χωρίς προσανατολισμό και το 2023 αλλάζει».  

Όσον αφορά την ημερομηνία της δεύτερης κάλπης, στις 2 Ιουλίου, και αν υπάρχει σκοπιμότητα ώστε να μην ψηφίσουν οι νέοι, ο κ. Οικονόμου σχολίασε ότι «οι προηγούμενες εκλογές έγιναν επίσης καλοκαίρι» και κατάστησε σαφές ότι «αποφασίζουμε για το πώς θα πορευτούμε τα επόμενα 4 χρόνια»  

Για κόμμα Κασιδιάρη: «Ντροπή πρώην δικαστικός να είναι «μπροστινός» σε κόμμα νεοναζί και φασιστών» 

Σχετικά με το κόμμα Κασιδιάρη και το «τρικ» να τεθεί επικεφαλής πρώην  ανώτερος δικαστικός, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «εγκληματικές οργανώσεις με οποιαδήποτε προβιά δεν μπορούν να εξαπατήσουν τη Δικαιοσύνη». Εξαπέλυσε όμως και σφοδρή επίθεση κατά του ανώτερου δικαστικού που φέρεται να τίθεται επικεφαλής στην πραγματικότητα στο «κόμμα Κασιδιάρη»    

Πρώην αντεισαγγελέας του ΑΠ ο πρόεδρος του κόμματος Έλληνες του Κασιδιάρη

«Μόνο ως θλιβερό μπορώ να χαρακτηρίσω ότι ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει τη Δικαιοσύνη γίνεται «μπροστινός» φασιστών και νεοναζιστών» δήλωσε.  

Για τον φόβο της ακυβερνησίας ζήτησε «να μη μιλάμε ούτε για πρώτη ούτε για δεύτερες εκλογές. Έχουμε μπροστά μας μια κρίσιμη κάλπη» και χαρακτήρισε τερατογένεση την  κυβέρνηση των ηττημένων».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top