Πρώην αντεισαγγελέας του ΑΠ ο πρόεδρος του κόμματος Έλληνες του Κασιδιάρη

«Δεν είμαι αχυράνθρωπος» λέει ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος

Ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος θα ηγηθεί στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του κόμματος Έλληνες, του – καταδικασμένου για την υπόθεση της Χρυσής ΑυγήςΗλία Κασιδιάρη.

«Εγώ συμφωνήσει με τη Διοικούσα Επιτρoπή του κόμματος “Εθνικό Κόμμα Έλληνες" για την ανάληψη της προεδρίας στις εκλογές, έχει δρομολογηθεί», είπε ο κ. Κανελλόπουλος.

«Χρειάζεται κάποιες διαδικασίες, καταστατικές διαδικασίες του κόμματος αυτού, να γίνουν κάποιες τροποποιήσεις. Και εν συνεχεία, αφού το καταστατικό το καταθέσω και στον αρμόδιο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μετά θα είμαι, εφόσον έτσι εξελιχθούν τα πράγματα, πρόεδρος», τόνισε ο ίδιος.

Νέα δημοσκόπηση: Ποια κυβέρνηση θέλουν οι πολίτες μετά τις εκλογές

Μάλιστα, ο ίδιος ανακοίνωσε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας, παρά τους περιορισμούς για όσους έχουν καταδικαστεί για εγκληματική οργάνωση.

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες» Αναστάσιος Κανελλόπουλος δηλώνει πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας / Eurokinissi - Τατιάνα Μπόλαρη 

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες» Αναστάσιος Κανελλόπουλος δηλώνει πως ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας / Eurokinissi - Τατιάνα Μπόλαρη 

Εκλογική βραδιά-εξπρές την 21η Μαΐου

Όπως είπε ο κ. Κανελλόπουλος, ο κ. Κασιδιάρης «έχει το τεκμήριο της αθωότητας, ο νέος νόμος είναι αντισυνταγματικός».

Εκλογές 2023: Μάχη «επωνύμων» της show biz στα ψηφοδέλτια των κομμάτων 

O ίδιος, μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως δεν είναι «αχυράνθρωπος»: «Ένας αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου με την πορεία τη δική μου ουδέποτε είναι δυνατόν να είναι αχυράνθρωπος, όχι μόνο του κ. Κασιδιάρη, αλλά του οιουδήποτε».

Πολιτικό θέμα η φανέλα της Εθνικής για «σταυρό με αγκυλωτές απολήξεις»!

Ο πρώην αντεισαγγελέας δηλώνει ότι θα καταθέσει ο ίδιος τον φάκελο υποψηφιότητας για το κόμμα «Έλληνες». Ο Άρειος Πάγος θα αποφασίσει στις 5 Μαΐου για το εάν τηρούνται οι προϋποθέσεις καθόδου στις εκλογές.

«Πώς βάφεται μια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ»: Το viral βίντεο της Κέλλυς Σταμούλη

Ποιος είναι ο πρώην αντεισαγγελέας του ΑΠ Αναστάσιος Κανελλόπουλος

Ο Κανελλόπουλος γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το 1947 και διορίστηκε στο δικαστικό σώμα τον Οκτώβριο του 1975.

Απίστευτο: Τα viral παπούτσια… ΠΑΣΟΚ που ξεπουλάνε στη Σιγκαπούρη

Ανέλαβε καθήκοντα αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου τον Νοέμβριο του 2006 όταν και συνταξιοδοτήθηκε.

Εκλογές: «Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια στο Επικρατείας – Πρόσωπα «έκπληξη»  

Κατάγεται από την Κέρτεζη Καλαβρύτων και είναι εάν από τα τέσσερα αδέρφια γνωστών νομικών.

Ο αδερφός του Θεόδωρος Κανελλόπουλος είναι εν ενεργεία αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, ενώ ο άλλος αδερφός του, Δημήτρης, είναι και αυτός πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, αλλά και επί χρόνια ψάλτης στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο τέταρτος αδερφός, ο Θανάσης Κανελλοπουλος, είναι δικηγόρος, πρώην  αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιρειών (ΕΠΑΕ).

Πέρυσι τον Φεβρουάριο τον πολιτικό φορέα «Εάν», διακηρύσσοντας την αναγκαιότητα να ξαναγίνει η Ελλάδα «κανονικό κράτος», με σύνθημα «η χώρα χρειάζεται έναν εισαγγελέα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top