Απίστευτο: Τα viral παπούτσια… ΠΑΣΟΚ που ξεπουλάνε στη Σιγκαπούρη

Η πρωτότυπη ιδέα ενός Έλληνα… σπάει ταμεία

Τις αγορές της Σιγκαπούρης «κατέκτησε» νεαρός Έλληνας , υλοποιώντας μια πολύ πρωτότυπη ιδέα, με άρωμα εκλογών!

Τα καταπράσινα sneakers, που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, αυτές τις μέρες είναι στημένα σε ελληνικό περίπτερο έκθεσης παπουτσιών, στη Σιγκαπούρη.

Εκλογές: Όλοι εναντίον όλων με «φόντο» τις συνεργασίες

Με σήμα τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ - αλλά με μια ακτίνα λιγότερη-  και μότο στο πίσω μέρος της γλώσσας του παπουτσιού «η επιστροφή», έχουν γίνει ανάρπαστα!

Για σεξιστικές αναφορές κατηγορεί τον Μιθριδάτη η Νέα Δημοκρατία

Εμπνευστής των viral αθλητικών παπουτσιών ο νεαρός Γιάννης Λουλούδης. 

Εκλογές: Οι συνεργασίες και τα σενάρια για «κυβέρνηση ηττημένων»

«Η αλήθεια είναι πως τους άρεσαν πολύ. Βέβαια είναι κάτι καινούργιο γι’ αυτούς το συγκεκριμένο και γι’ αυτό έφτιαξα ένα banner με την ιστορία του παπουτσιού. Πολλοί διάβασαν την ιστορία, το βρήκαν ενδιαφέρον και αγόρασαν το παπούτσι», είπε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως εξήγησε, η ιστορία έλεγε «για το πρώτο παπούτσι που είχα βγάλει το 2021 και πώς εξελίχθηκε και πόσο σπάνιο έγινε».

Τα παπούτσια κοστίζουν 280 δολάρια Σιγκαπούρης, δηλαδή 195 ευρώ. Παρά την τσιμπημένη τιμής τους, από τα 40 ζευγάρια που βρίσκονται στην έκθεση, έχουν ήδη πουληθεί τα μισά. 

Κατά το παρελθόν η Χαριλάου Τρικούπη έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον δημιουργό των παπουτσιών.

«Όταν ήμουν γραμματέα επικοινωνίας του κόμματος, του είχαμε ζητήσει να τα αποσύρει, γιατί υπήρχαν κάποιες ειρωνικές αναφορές μέσα στα παπούτσια. Ελπίζω να τις έχει αποσύρει», δηλώνει ο Παναγιώτης Βλάχος, υποψήφιος βουλευτής του Βόρειου Τομέα της Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ.

Πάντως το ζήτημα της πνευματικής ιδιοκτησίας του… πολιτικού brand, με μερικές αλλαγές λύθηκε! Με ένα Μ μπροστά από το λογότυπο του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος και μια μικρή «παρέμβαση» στον πράσινο ήλιο, τα προβλήματα ξεπεράστηκαν, μετατρέποντας τα sneakers  «ΜΠΑΣΟΚ» σε... παγκόσμιο trend! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top